Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocuklar, ‘Ayı Paddington’la tanışmalı

Cambridge Düşesi Kate Middleton, çocuklar için düzenlenen bir yardım etkinliği sebebiyle Paddington'a gitmiş ve orada meşhur 'Ayı Paddington' ile dans etmiş. Güzel bir fotoğraf.
'Ayı Paddington'(Paddington Bear), İngiliz çocuk edebiyatının en önemli klasiklerinden biri. Bu yaz hayata veda eden ünlü yazar Michael Bond'un kaleme aldığı 'Ayı Paddington' kitap serisinin ilki 1958'de yayınlanmıştı.
Dünya genelinde 35 milyondan fazla satan seri, beyazperdeye de uyarlandı. İlki 2014'te beyazperdede gösterilen 'Ayı Paddington' filminin ikincisi şu sıralar gösterimde.
Bizde milliyetçilik hep lafta kalıyor;
İngilizler ise sinema, edebiyat vs. kendi eserlerine büyük değer veriyorlar ve onların gönüllü tanıtımını üstleniyorlar.
Middleton'ın, 'Ayı Paddington' ile dans etmesi büyük bir tanıtımdır.

BUGÜN VİZYONA GİRDİ
'Ayı Paddington' aslında göçmen bir ayı, Perulu. Kendisine bir yuva bulmak için bir geminin cankurtaran botuna binip soluğu Londra'da alıyor ve 'Brown Ailesi' ile tanışınca eğlenceli maceralara yelken açıyor.
'Ayı Paddington 2', ülkemizde bugün gösterime giriyor. İlki çok beğenilmişti, ikinci filmin daha eğlenceli olduğu söyleniyor. 'Ayı Paddington'ın maceraları hem komik, hem de güzel mesajlar içeriyor. Serinin ikinci filminde göçmenlik sorununa da değiniliyor. Çocuklarınızı 'Ayı Paddington' ile tanıştırın derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA