Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Sokak modasının olmazsa olmazları

Günümüzde sokak modası; Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal, Murat Boz, Gülşen gibi çok takip edilen ünlülerimiz sayesinde gençlerin hayatına iyice girdi. Bizler eski sanatçıları hep tuvaletler, smokinler içinde görmeye alışmıştık. O zamanlar sadece sinemalarda ve sahnelerde görülen ünlülerin yerine gelen yeni nesil şöhretler; sosyal medyadaki takipçilerine ulaşılabilir bir imaj çizmekten yana. Tabii ekranda hep topuklularla, daracık elbiselerle olunca, özel hayatta rahatlığımızı da düşünmek işimize geliyor haliyle...

ASKER BOTLARI
Gelelim yurt dışında da 'street style' başlığıyla birçok moda blog'una da adını veren bu tarzın olmazsa olmazlarına... Bence asker ve motosiklet botları; bu tarzın en belirgin ayakkabı modelleri.
Spor ayakkabıların salonda giyilen antrenman modelleri değil de, klasikleşmiş bazı modelleri de bu tarza uygun. Deri pantolonlar, taytlar, parkalar, bereler, beyzbol şapkaları, oduncu gömlekler, jeanler, sweat shirtler, baskılı tshirtler, şallar, büyük çantalar, trençkotlar ve deri montların gardırobunuzda olması gerekiyor. Uygun fiyatlara satın alabileceğiniz bu parçaları birbirleriyle defalarca kombinleyerek tekrardan kaçınabilirsiniz.
Gelelim kombinleri nasıl yapacağımıza...
Bunun için bu stilin en başarılı uygulayıcıları olan ünlüleri takip edin. Kate Hudson, Gwen Stefani, Kate Moss ve Jessica Alba'ya da göz atın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA