Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Kadını iki beden ince gösteren bandaj elbiseler

Modacı Herve L. Leroux'nun 1985'de fabrikada iç çamaşırı kalıntıları olan lastik bantları kullanma fikriyle doğan bandaj elbiseler, günümüzde birçok kadının gözdesi. Hemen her vücut tipine uyan ve kadınları iki bedene kadar ince göstermeyi başarabilen bu elbiseler; vücut kıvrımlarını vurgulayarak seksi ve şık olmanızı sağlıyor. Benim için en cazip taraflarından biri de; özellikle seyahatlerde kırışmadan ve fazla yer kaplamadan valizde taşınabilmesi. Herve Leger markasıyla özdeşleşen bu elbiselere artık birçok markanın koleksiyonunda da rastlayabiliyoruz.
Tabii bu elbiseyi doğru giymeyi de bilmek gerekiyor. Öncelikle size uygun bedeni bulmalısınız. Göğsünüzün doğru oturması, vücudunuzu sarması gerekiyor. Kısa boylu hanımların dizlerinden daha yukarıda, mini modelleri tercih etmeleri, onları daha uzun gösterebilir. Bir de en önemli detay doğru ayakkabı.
Eğer uzun boylu ve inceyseniz; düz sandaletle bile giyebilirsiniz.
Ama bu elbiselerle giyilince beni en çok, platformlu ayakkabılar rahatsız ediyor. Bandaj elbiselere en yakışan ayakkabılar tabii ki stilettolar ve ince bantlı zarif modeller. Bandaj elbiseler, bu akşamki Sevgililer Günü eğlencenizde de size çok yakışacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA