Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

40 yaş üstü kadınlara tavsiyeler

Kadınların yaşlanmaktan korktuğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.
Eğer kendimize doğru davranırsak; bunun yaşlanmak değil, yaş almak olduğunu, hatta bazı kadınların belli bir yaşı geçtiklerinde genç hallerinden daha güzel olduklarını hep söylerim.
Şimdi bu konuyla ilgili yardım alabileceğiniz bir kitaptan bahsedeceğim...

TAKIM GİYMEYİN
Şimdilerde üçüncü kitabının heyecanını yaşayan Aysun Kaba'yla ilk kitabımın yayıncısı sayesinde tanıştım.
Ankaralı Aysun Hanım, tarzıyla çok beğendiğim kadınlardan biri... Gençliğinde kardeşiyle yurtdışında moda eğitimi alan Aysun Hanım, evlilik ve çocuk derken biraz sektörden uzak kalmış. Şu an yazarlık ve kişisel stil danışmanlığı dışında, Ankara Shopping Fest'in de stil danışmanlığını yapıyor.
Aysun Hanım'ın 'Kim Korkar Hain 40'tan' adlı ikinci kitabında yaşlanmaktan korkan kadınlara tavsiyeler var.
Bazı kadınların olduklarından daha genç görünmek için gülünç duruma düşmelerine sık sık şahit oluyoruz.
İşte bu kitapta bunun olmaması için neler yapılabileceği ayrıntılı olarak anlatılmış. Mesela koyu renk dudak kalemini hayatınızdan çıkarın. Yakın gözlüğünü renkli kullanın. Gardırobunuzdan ipek, kaşmir ve jean pantalonları (yırtık olmayanları) eksik etmeyin.
Kaşlarınıza hafif yukarı doğru kavis verin, okuma gözlüklerinizi zincirsiz kullanın. Takım giymekten ziyade parçaları kombinlemeye çalışın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA