Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

CFDA ödülleri sahiplerini buldu

CFDA'in (Council of Fashion Designers of America) her sene düzenlediği ödül töreni bu yıl 1 Haziran'da gerçekleşti. Moda alanında ayrım yapmadan en iyi perakende markası, en başarılı moda yazarı, en iyi stil ikonu, en gözde tasarımcı ve en başarılı moda fotoğrafçısını ödüllendiren CFDA'nın kırmızı halı töreni de göz kamaştırıcıydı. Gecede çıplak bir Rihanna yoktu ama onun yerine yeni hamile ve her zamanki gibi neredeyse çıplak bir Kim Kardashian, yine hiçbir esprisi kalmamış bir şekilde karşımızdaydı.
Öte yandan son yılların en gözde top modellerinden Karlie Kloss'un puantiyeli ve derin göğüs dekolteli vintage esintili kırmızı elbisesi, Anna Wintour'un çiçek desenli kıyafeti, yaz trendlerini bize sunarken; etraf göbeği açıkta bırakan kısa büstiyerlerin ele geçirdiği bir gövde gösterisine dönüşmüştü.
Günde en az 50 tane mekik çekmemizi şart koşan bu yeni trend, sanırım hepimizi daha sağlıklı yapmaya da yarayacak.
Ödüller sahibini buldu derken kimlerin Amerika'nın moda alanında zihin açıcı olduğuna göz atalım:

TOM FORD'A ÖDÜL
'Full House' diye bir dizi vardı çocukken, annelerini kaybetmiş üç küçük kızla ilgilenen, onlara çekirdek bir aile sunmaya çalışan ebeveynlerinin hikayesiydi anlatılan.
Ailenin en küçük üyeleri ikizleri oynayan Mary Kate ve Ashley Olsen, yıllar içerisinde ünlü birer modacı olarak kendi tasarım markaları The Row'u yarattılar.
Öte yandan erkek tasarımında klasik olarak tabir edeceğimiz Tom Ford ödüle layık görüldü.
Aksesuvar alanında Tabitha Simmons ödül aldı.
Senenin stil ikonu olarak ise Pharrell Williams seçildi.
Sanırım sonuçlara kimsenin itirazı yoktur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA