Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Ayaklarda 'Air loubi' kolda flash tatoo ile tatil

Yaz ayları demek; yolculuğun, hayat rutinimizin bir parçası haline gelmesi demek. Bunu ünlü ayakkabı tasarımcısı Christian Louboutin de fark etmiş olacak ki, uçak yolculuklarına özel, bizim babet olarak adlandırdığımız düz, topuksuz ayakkabılar tasarlamış. 'Air loubi' olarak satışa sunulan bu ayakkabılar son günlerin en yeni gözde trendlerinin başında geliyor. Elbette tamamen kırmızı tabanlı bu düz ayakkabılar, özellikle uzun uçak yolculuklarında şişen ayaklarımıza rağmen şık kalmamız için yaratılmışlar.

OVALAMAYIN
Bu haftanın diğer bir gözde trendi ise flash tattoo. Dövme yaptırmak gerçekten büyük bir tercih meselesi.
Bazıları dövmemizi sürekli görebileceğimiz bir yere yaptırmamamızı salık verir. Böylece onu sürekli görüp de sıkılmamış oluruz. Öte yandan tüm bu fedakarlıklara katlanmadan, riske girmeden de kısa süreli oldukça havalı dövmelere sahip olmak da mümkün.
Kına ile yapılan dövmeler için harcanan saatlere de hiç ihtiyacımız olmadan şipşak, havalı, gösterişli bir dövmeye sahip olmak mümkün. Açıkçası flash tattoo yeni bir mevzu değil.
Ben ablamın lise yıllarında arkadaşları ile gül, kalp, melek desenlerinde flash tattoolar ile kollarını süslediklerini hatırlıyorum, daha sonrasında sakız paketlerinden bile çıkanları oldu. Fakat yeni flash tattoo'lar altın ve gümüş renginde oldukça gösterişli, adeta bir sanat eseri görünümündeler. Sadece kullanımlarına dikkat etmekte yarar var çünkü su ile çok az temas etmeliler, öte yandan ovalanmamaları da lazım. Bunlara dikkat edildiğinde yaklaşık 10 güne kadar flash tattoo'nuzu kullanabiliyorsunuz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA