Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Bir törende daha kazanan dekolte oldu

Bir Amerika Müzik Ödülleri daha geçti... Nicki Minaj, Justin Bieber, Ariana Grande, Taylor Swift ve Rihanna gibi 2000'lerin en parlak pop yıldızlarının ödülleri paylaştığı törende hiç de heyecan verici, şaşırtıcı sonuçlarla karşılaşmadığımızı dile getirmek lazım. Kıyafetler konusunda ise kafam biraz karışık. Birbirinden genç, güzel ve başarılı yıldızlar ile başa çıkmanın zor olduğunu iyi bilen Jennifer Lopez'in ardı ardına değiştirdiği kostümler ile yaptığı şov takdire şayandı.

HADID ŞIK DEĞİLDİ
Açıkçası Zuhair Murad'tan başka tasarımcıya neredeyse prim vermediği yaklaşık bir 10 yıldan sonra, ister istemez bir-iki elbisede farklılık yaratmak zorunda kalmış; bu beni memnun etti. Güzel yıldız Selena Gomez'in bordo Givenchy elbisesini beğendim fakat sanki bir Diane Krueger ya da Nicole Kidman gibi sarışın ve daha olgun yıldızlarda daha iyi durabilirmiş gibi geldi bana.
Son dönemin en ünlü modellerinden Gigi Hadid'in beyaz iki parçalık Bao Tranchi tuvaleti, göğüs dekoltesine rağmen ne heyecan vericiydi, ne de şıktı. Rakibi ve arkadaşı Kendall Jenner'ın siyah mini Oriett Domenech elbisesi de yeterince kısa değilmiş gibi, oldukça açık sırt dekoltesi ile her ödül gecesinde gözlerimizin artık doyduğu çıplaklıkla bizi bir kere daha sınamaya çalışıyordu.
Bir süredir şeffaf eteklerin oldukça revaçta olduğunu biliyoruz. Bu nedenle tarzına her zaman hayran olduğum Gwen Stephanie'nin Yousef Al-Jasmi siyah elbisesi de beni heyecanlandırmadı.
Aynı durum Ciara'nın Reem Acra kıyafeti için de geçerli. Oysa gövde bölümünde var olan o güzelim desenlerin etekte de devam etmesini isterdim. Çıtı pıtı Ariana Grande'nin mini elbisesi bebek battaniyesinden halliceydi.
Carrie Underwood'un uçmaya hazırlandığını düşündüğüm Elie Madi pembe elbisesindeki fazlalık ise peleriniydi. Zendaya'nın çiçek şöleni Ungaro mini etek ve gömleği ise bence yaşına uygun ve zarifti. Umarım önümüzdeki ödül törenlerinde zarafet, zevk ve uyum, dekoltenin önüne geçebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA