Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

İki İspanyol kadından hippi şıklığı

Harika bir rüyayı paylaşan iki İspanyol arkadaşın markası olan Bless the Mess'in kurucuları; Andrea Ruiz ve Elisabeth Mas modern bir hippi şıklığı yaratmayı amaçlıyor. Elizabeth Mas, İspanya'nın en ünlü modellerinden biriyken ünlü bir ayakkabı markası için Bodrum'a geldiğinde Türkiye'ye aşık oluyor ve yerleşiyor. Şimdi tüm dünyayı gezerken moda alanındaki her türlü gelişmeyi paylaştığı Miss Mass isminde bir blogu ve aynı isimle bir Instagram hesabı da var. Çok neşeli ve esprili eklektik tarzını yansıttığı bu blog, benim en beğendiğim sayfalardan biri. Bless the Mess; bu iki genç, güzel ve maceracı kadının, Barcelona merkezli markaları. 'Ruh eşim' diye hitap ettiği Andrea Ruiz ile kurdukları Bless the Mess markasında; kendi tasarladıkları benzersiz ceket, clutch, pantolon, gömlek, şort gibi pek çok parçayı bizlerle buluşturuyorlar.
Kendileri ile aynı ruhu taşıyan tüm kadınlar için tasarladıkları bu kıyafetler, kendi deyimlerine göre hayatın doğal karışıklığını yansıtıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA