Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Güçlü Üçlü

SICAK YOGA: Yılbaşı tatilini fırsat bilerek geldiğim Los Angeles'da hava ne yazık ki 8 derece ve ben donuyorum. Ancak Melekler Şehri'nin sakinleri kendilerini nasıl ısıtacaklarını iyi biliyorlar. Amerika'da 1970'lerin başında moda olan Bikram Yoga; 40 derecelik salonlarda kondisyon ve rahatlama imkanı sağlıyor Los Angeleslılar'a. Fakat sıcak yoganın popüler olması, üzerinde tartışmalar çıkmasına vesile olmuş. Zaten vücut sıcaklığını yükselten yoganın üstüne sıcak bir ortamda bulunmanın bünyeye gereksiz baskı oluşturacağını, aşırı sıcakta daha rahat esneklik kazanıldığı için sakatlanmalara davetiye çıkacağını iddia edenler var.
RENGARENK PERUKLAR: Lady Gaga takar da biz takmaz mıyız! Rengarenk peruklar, Los Angeles'ın diğer trendi. Peruklar; pembeden kızıla, maviden siyaha tüm kadınların başlarını süslüyor. Ben de iki tane edindim; aynaya baktığımda 'Gel de gör beni, bambaşka biri' demekten kendimi alamıyorum.
VİTAMİNLER: Sağlıklı beslenme bir histeri krizi şeklini almış durumda burada. Her taraf sağlıklı yiyecekler, organik besinlerden elde edilen vitaminler satan dükkanlarla dolu. Artık hiçbirimize temiz hava, bol güneş yeterli olmuyor, sanırım bunu kabul etmeliyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA