Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Altın küre'nin en şıkları ve en rüküşleri

Oscar'ın öncüsü olan bir Golden Globe (Altın Küre) rüzgarı daha geçip gitti. Hepimizin neredeyse tek temennisi haline gelen Leonardo DiCaprio'nun Oscar kazanma ihtimalini güçlendiren En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kucaklaması kadar, Lady Gaga tarafından çaktırmadan azarlanması da (çimdiklenmesi mi desek acaba?) geceye damgasını vurdu.
Biz bir geleneği bozmayalım ve en şık ve en rüküş listemizi hemen sizinle paylaşayım...
Öncelikle liste dışı efsanevi bir isimden bahsetmek istiyorum; Jane Fonda. Zamana meydan okuyan 79 yaşındaki güzel oyuncu; Saint Laurent pembe fırfırlı yakalı kıyafeti ile kim ne derse desin, kırmızı halıda torunu yaşındaki tüm güzel yıldızları meydan okuyordu.
Önce en şık ilk üçle başlamak istiyorum:
1. Kate Bosworth'un, Dolce Gabbana, gül kurusu, pullarla süslü kıyafeti ancak rüyada görebileceğimiz türden güzellikteydi.
2. Olivia Wilde; bordo boyundan askılı Tom Ford kıyafetiyle ikinci sırada.
3. Zendaya'nın, Marchesa bordo gece kıyafeti en iyiler listemizin üçüncü sırasında yer alıyor. Gelelim en kötü ilk üçe:
1. Margaery Tyrell'imiz Nathalie Dormer'ın; siyah string bir iç çamaşırı ile boynuna tutturulan kayık yaka J. Mendel kıyafeti, sanırım kırmızı halının en kötüsüydü. Oyuncuyu bu korkunç kıyafete rağmen kurtaran ise doğal güzelliği oldu.
2. Kate Hudson'ın ne olduğuna bir türlü karar veremediğim üç parça Michael Kors kıyafeti. Ancak güzel oyuncunun iyi baklavaları yine de takdire şayan.
3. Heidi Klum'un; kocamış deve kuşu kostümüne benzer metalik, tüylü Marchesa kıyafeti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA