Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Parlak şort ve bomber ceket giyin, büyük küpeler takın

İsmi her ne kadar Coachella Müzik ve Sanat Festivali olsa da, 1999 yılından beri düzenlenen bu etkinliğin en çok ilgi çeken yönleri; sahne alan müthiş gruplar ve festival stili olmuştur. Yazın gelişinin karşılandığı festivale katılmak için birinci şart bu sene de bohem olmaktı.
Konser alanına girişte; saçı fönlü, gömleğini beline bağlamamış da üstüne giymiş, yırtık bir kıyafet tercih etmemiş, şortun altına kovboy botu çekmemiş fanilerin, kesinlikle içeri alınmadığını düşünüyorum.
Şaka bir yana; stadyum konserlerine ya da açık hava festivallerine giderken giyilen kıyafetlerin de ayrı bir özenle seçilmesi lazım. Tüm gün sabahtan akşama kadar çimen, ot ve toprağın üzerinde oturmak, yatmak ayrı bir maharet ister. Bu yüzden rahat ve şık kıyafet kombinasyonları gerekiyor. Bu senenin olmazsa olmazı; parlaklıktı.

SAÇINIZI ARKAYA TARAYIN
Özellikle metalik gümüş renginin altın çağını yaşadığı 2016 bahar sezonunda, parıl parıl parlayan bir şort, bot ya da montla tüm dikkatleri gece ve gündüz üzerinize çekeceksiniz.
Bu sene oldukça büyük boyutta küpeler ve köpük ya da jöle ile arkaya doğru taradığınız saçlar da çok moda. Elbette açık havada gözlerimizi güneşten korumak için, daha önce güçlü üçlüde bahsettiğimiz büyük metal çerçeveli pilot gözlükleri takmadan festival alanına çıkmak olmaz. Mümkün olduğunca uzun bir yağmurluk ve ona takım olacak viny şort eteğin; yağmurlu geçen bir festival gününe hem uygun, hem de kurtarıcı bir parça olacağını düşünüyorum. Elbette jean hep baş tacımız ama ince bir bomber ceketin ya da pamuklu bir eşofman üstünün de, bizi serin festival akşamlarında koruyacağını düşünüyorum. Ne diyelim; müzikle kalın, dansla kalın...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA