Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

Yaşı olmayan kadınlar için

Sevgili Dilber Günel'i uzun yıllardır tanırım. Daha önce çok sevdiğim bir arkadaşımın düğününde de, onun bir tasarımını giymiştim ve kıyafetim büyük beğeni toplamıştı. İzmir Alsancak Tren Garı'nda gerçekleşen İzmir Moda Günleri'ndeki final defilesine katılan Dilber'in haute couture tasarımları, yine büyüleyiciydi. 'Moda bir bütünlük ister' mottosu ile hareket eden Dilber'in yeni tasarımları; yaşı olmayan kadınlar için yaratılmış.
Özellikle uçuk renklere, pudra tonlarına yakınlığı olduğunu bildiğim Dilber'in adeta bizi masal diyarlarına götüren tasarımlarının sade formları, kadın vücudunun güzelliğini ortaya çıkarmak üzere hazırlanmış. Dilber'in tasarımlarını; yaşı olmayan kadınlara adaması oldukça hoşuma gitti. Günümüz kadınları artık ellerindeki imkanları en iyi şekilde kullanarak o kadar genç ve güzel kalıyorlar ki, yaşlarını söylemekten asla çekinmiyorlar. Artık kadının yaşı yok ama kendine güveni var diyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA