Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Çalışma hayatında tempo hiç düşmeyecek

Güneş, Balık burcuna geçiş yapıyor. Naif görünen ama bir o kadar savunmacı tarafı ön planda olacak günler başlıyor. Gökyüzü, uzun süredir iş kurmak için uğraşanlara bir şans vereceğini, beklenilen haberlerin bugün alınabileceğini işaret ediyor. Aynı zamanda çalışma hayatında temponun hiç düşmeyeceğini vurguluyor. Akşam için yaptığımız planları bir anda değiştirebiliriz. Birlikteliği olan kişiler, günün yoğunluğundan dolayı akşam saatlerine doğru kendilerini yorgun hissedebilirler. Yalnız olanların ise düşündükleri gibi bir gün geçirmeyeceklerini söylüyor gökyüzü. Evli ya da ilişkisi olan kişilerin beklentilerini çok yüksek tutmayıp kendilerini biraz da günün akışına bırakmaları gerektiğini anlatıyor. Üzerine çok düşünülmemiş, spontane organizasyonlardan keyif alabiliriz. Güneş 26 Şubat'ta tutulmaya doğru akarken, topluma mal olmuş birçok kurum ve markanın yapacağı açıklamalar dikkat çekebilir.

ASTRO İLİŞKİ
Evrenin yeniden dizayn edildiği günlerde kendinizi adeta yenik hissediyorsanız;
Kendinizi affedin, yargılamayın, anlamaya çalışın ve benliğinizi olduğu gibi kabul etmeyi deneyin.
Unutmayın, aşk hiçbir zaman çünküleri, eğerleri kabul etmiyor. 'Her şeye rağmen' diyenleri, kısacası ısrarcıları destekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA