Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

1970-1984 arasında doğanlar yeni kararlar alabilir

Geri giden Ay Düğümleri birbirlerine meydan okurken, kurumları ve kuruluşları, 'Var mısın, yok musun?' sorusuna davet ediyor. Bu da ilk olarak, Başak burcu döngüsünde kurulan CHP ve Balık burcu döngüsünde kurulan Beşiktaş takımını yakından ilgilendiriyor. Ayrıca topluma mal olmuş tüm Başak ve Balık burçlarının iddialı kararlarının konuşulacağını işaret ediyor gökyüzü. Kişisel gündemimiz hiç aklımızda olmayan konuları kapsayabilir bugün. Evliliklerde yeni bir düzen arayışına giren, 1970- 1984 arasında doğan kişiler, yeni kararlar alabilirler.
Başak burcu ne yapmalı? Büyük ve önemli adımlar atmadan önce yaşamın detaylarda gizli olduğunu unutma. Ancak ayrıntılarda çok fazla zaman harcamamaya da dikkat etmelisin. Olaylara büyük bir açıdan bakmayı denemeli ve dönüşüm sürecinde motivasyonunu kaybetmemelisin.
Balık burcu ne yapmalı? Kararların seni ilgilendiriyor. Yakınlarını ikna etmek için kararlarında ısrarcı olmanın anlamı olmadığını anlayabilirsin. Her zamanki gibi mesafeni koruman, kazançlı çıkmanı sağlayacaktır.

ASTRO RUHSAL
Dikkat edin! Gündüzün hükmü, geceyi ele geçirmesin. Bugün elinizden geldiği kadar zihninizi günlük hayatınızın bitmek bilmeyen dertlerinden uzaklaştırın. Yapabilirseniz akşam saatlerinde, kendi hikayenizden de biraz olsun uzaklaşıp kendinize başka bir dünya yaratarak kafanızı dinleyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA