Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş tutulmasına son iki gün!

Mars, Uranüs'e kavuşmak için var gücüyle mücadele ediyor. 2016'da Türkiye'yi yaralamaya çalışanlar, bedel ödemeye başlıyor. Güneş tutulmasına son iki gün! Etkilerini ise en derin duygularımızda hissetmeye başladık bile. Yaşamın gerçeklerinin, geleceğinizi karartmasına izin vermeyin. Bazen, her şeyi geride bırakıp önümüze bakmak en doğru yoldur. Eğer ruh haliniz, sorumluluklarınızı yerine getirmenize engel oluyorsa, ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabileceğinizi unutmayın. Belki de zihninizdeki sorgulamalar, sizin ruhunuzu yoruyor. Bunu öğrenmenin tek yolu, aklınızdaki soruların cevaplarının kimde olduğunu bilmek. 'Biliyorum' diyorsanız, zaman kaybetmeyin; bu hayat sizin ve yalnızca bir tane var. Karamsar düşünceleri bu döngüde kendinizden uzakta tutmanızda fayda var. Nasıl mı? Tabii ki en iyi bildiğiniz, benliğinizi severek ifade ettiğiniz alanlara yönelerek. Çalışmak, üretmek ve çabalamak; kalbinize de, aklınıza da iyi gelecektir.

ASTRO ÖNERİ
Güneş tutulmasına iki gün kala, not tutmaya başlayın. Yapacaklarınızın listesi size geri dönüşleri hatırlatacaktır. Tutulmadan dolayı gerilen gökyüzü, normal seyrinde giden konuların akışın değiştirebileceğini gösteriyor. İyileşmek, yenilenmek, dönüşüm, hepsi sizin elinizde. Kendinizi sevin ve kendinize inanın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA