Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Azimli olursanız yeni bir hayat kurabilirsiniz

Son 2.5 yıldır Balık–Başak döngüsünde yaşanan tutulmaların sonuncusu bugün gerçekleşecek.
Aynı tutulma daha önce 1979 yılında gerçekleşti.
O yılda yaşanan olayların benzerlerinin yaşanabileceğini işaret ediyor gök kubbe. Bir döngünün sonunu temsil eden halkalı Güneş Tutulması, hedeflerimiz için azimli olursak, yeni bir hayat kurabileceğimizi söylüyor. Bugünlerde kendinizle ilgili tüm olasılıkları masaya yatırabilirsiniz.
Hayatımızda birçok alanda temiz sayfalar, farklı fırsatlar, en önemlisi de içimize sinecek gelişmelere gebeyiz.
Geçmişi bir kenara koyup hayatınıza odaklanırsanız, güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğer ilerlemek, yeni ve yaratıcı yollar aramak isterseniz; eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları sorgulayabilirsiniz. Bu döngüde, Ay düğümlerinin Başak -Balık etkisinde olduğunu düşünürsek, titizlik göstereceğimiz, düzen arayışında olduğumuz her konuda hayallerimizi bir anda yıkıp bambaşka bir yolda ilerleyeceğimizi de gösteriyor.

ASTRO UYARI
Güneş tutulması, toprağı ve denizi yakından ilgilendiriyor.
Tutulmanın görüleceği yer ise Atlas okyanusu. Zehirlenmeler bu döngüde yoğun olabilir. Dışarıdan aldığımız yiyecekler konusunda daha dikkatli olmamız gerekebilir.

HAZIRLIKLI OLUN!
Çok acil değilse büyük planlarınız ya da yatırımlarınız için daha detaylı araştırma yaparak hareket edin.
Teknoloji alt yapılı eşyalarınızı hep kontrol edin.
Seyahat öncesi özel eşyalarınızı kaybedebilirsiniz, dikkatli olun.
Eğitim planlarınız ertelenebilir ya da iptal olabilir.
Eğer kamu kuruluşlarında çalışıyor ya da beklenti içerisindeyseniz yasalar, yeni düzenlemeleri gündeme getirebilir.
Tutulma döngüsünde yurt dışına çıkacaksanız, Jüpiter - Uranüs 180'liği uygulanması imkansız gibi görünen ülkeler arası düzenlemeleri işaret ediyor. Vizelere yeni yaptırımlar gelebilir.
2009 yılından bu yana iş yerinizde son aylarda yaşadığınız sorunların arka planında, daha derin sebepler olduğunu öğrenebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA