Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Oğlak burçları Venüs retrosunda şüpheye düşüyor

İlişkilerinde şüpheye düştüğün konularla yüzleşeceksin. Bu döngüde birlikte olduğun kişiye karşı toleransının bir hayli azalacağını söylüyor gökyüzü.
Hele bir de şüphelendiğin konularda haklı olduğunu görürsen, vay sevgilinin haline! Venüs retrosu boyunca, daha önce yapmam dediğin ne varsa yapabilir, keskin kararlarınla herkesi şaşırtabilirsin.
Bu döngüde, çok samimi olduğun arkadaşlarından uzaklaşmak isteyebilirsin. Onların sohbeti, önemsediği konular sana eskisi kadar cazip gelmeyebilir. Özellikle duygularınla ilgili yapılacak yorumlara kapalı olacaksın. Eğer kalbi boş bir Oğlak burcuysan, Venüs retrosu sana aşkı yaşatacak. Ancak bu sevda yüreğine biraz ağır gelecek. Kalbine alacağın kişinin, sensiz geçirdiği her dakikayı kıskanabilirsin.
Bir ilişki içinde olan Oğlak burçları, bu döngüde gereksiz tartışmaların içinde bulabilirler kendilerini.
Sevgilinle ya da eşinle aranızdaki sorunların başkalarından kaynaklandığını düşünebilirsin. Venüs retrosu boyunca birlikte olduğun kişiden her zamankinden daha fazla ilgi talep edebilirsin.

ASTRO GÜNDEM
Her şeyin yenisi dostun eskisi makbuldür. Güneş, Chrion ile kavuşum yaparken manevi uyanışı yükseltiyor, dinler arası diyalogları artırıyor. Gerçek dostluğun önemi, vefasız kişilerin varlığıyla daha iyi anlaşılacak. Bu dünyada insan kazanmanın her şeyin ötesinde olduğunu daha iyi anlayacağımız günlerdeyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA