Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Diyete başlamak ve estetik yaptırmak için doğru zaman

Yeni bir aya hoş geldiniz. Güçlü dinamik tuttuğunu koparan Mayıs ayı hepimize somut çözümlerle geliyor. Bugünden itibaren; önü alınamayan borsadan tutun da bir türlü değiştiremediğimiz evimizden işimize kadar birçok alanda değişiklik yapacağız.
Duyanlar duymayanlara söylesin! Baharın geldiğini iliklerimize kadar hissederken, Güneş'in kararlı, mesafeli, ve bir o kadar da pratik zekasıyla dikkat çeken Boğa burcundaki ruhu, hepimizi sarıp sarmalayacak.
Sözüm, Mayıs ayından beklentisi çok olanlara… Beklentilerinizi gerçekleştirmek için çok doğru bir aydasınız, bundan hiç şüpheniz olmasın.
Her ne kadar bugünlerde çevrenizde kıskançlıklara ve az görüştüğünüz insanların sağlık sorunlarına aklınız takılsa da, Mayıs ayının kerameti özelikle borçlarıyla ilgili kaygıları olanları yakından ilgilendiriyor.
Eğer kendi işini yapan biriyseniz, Mayıs ayında işinizi büyütmek için karşınıza yeni bir yatırımcı çıkması gibi güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Mayıs ayının nimetlerinden faydalanmayan sektör olmayacak diyebilirim.
Peki, 'Mayıs ayının kaybedeni var mıdır?' diyecek olursanız; futbol dünyası ve kulüpler bir hayli karışık günlerden geçebilir. Yaşananlar ve iddialar akşam haberlerine dahi konu olabilir. Sokaklarda bunun için yürüyen insanlar görebilirsiniz.
Bu döngünün bir diğer önemli meselesi ise ilişkiler… Aylardır birçok evliliği sallayan gökyüzü, herkese ilişkilerini toparlama fırsatı veriyor. Mayıs ayı, iyi günlerin cesur kararlara ihtiyacı olduğunu anlatıyor. Eğer son aylarda estetik ve diyet konularıyla ilgili planlarınızı hayata geçirmediyseniz, tam sırası!
Gün içeresinde Ay, Plüton ile karşıtlık yapıyor; bu da 2009 yılından bu yana çözülmemiş, toplumda yara olarak addedilen talihsiz olayların, bugün gün yüzüne çıkabileceğini vurguluyor. Rengiyle hepimizi büyüleyecek Mayıs ayının gücüne kendinizi teslim eder ve kaygılarınızdan uzaklaşırsanız, 2017 yılının ilk yarısını karlı kapattığınızı düşünebilirsiniz.

ASTRO DUYURU
Mayıs ayında diyet yapanlar, ödemelerini düzenlemek için çabalayanlar, tatillerini organize edenler; rahat edecek. Planladığınız bir satış işi varsa sonuçlanır sonuçlanmaz herkesi haberdar etmeyin. Planlarınızı rahat bir kafayla organize etmeye çalışın. En önemlisi; Mayıs ayında yüreğinizin temposunu asla düşürmeyin.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA