Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gezegenlerin yörüngesinde ünlü yıldızlar var

Yeryüzü bu döngüde fantastik konularla yüzleşirken, bilimin yeni keşifleri, insanlığın farklı yollarda olduğunu bir kez daha gösterecek.
Mayıs ayında belirsizliğe yer olmadığı konusunda hemen hemen herkes ikna olacak. Tabii bu süreçte yine Türkiye gündeme gelecek. Bu seferkinin bir hayli ilginç olacağını da işaret ediyor gökyüzü.
Nasıl olacak bu iş derseniz, dünyaya ismini duyurmuş Hollywood'un bilinen isimlerinden birinin Türkiye ile ilgili açıklaması yabancı basında yer alacak. Sizin anlayacağınız bu yıl, büyük hesaplaşmada çok ilginç sahneleri her an yaşayabileceğimizin habercisi.
Gökyüzü, ülkemizdeki ünlülerinin görüşlerini uzun uzun okuyacağımız bir dönemi de işaret ediyor.
Hepimiz inanmakta zorluk çeksek de hâlâ iyi insanların ve koşulsuz fedakarlık yapanların olduğunu göreceğiz.
Merkür daha dün düz seyrine geçerken, hepimizin iletişimine deyim yerindeyse nur yağacak.
2017'nin yüksek günleri Avrupa'yı sarıp sarmalamaya devam ederken, güzel haberler hepimizin ayağını yerden kesecek. Unutmayın; gezegenler bir yerlere gri bulutları yollarken, bizim topraklarımızda güneş açacağını vurguluyor. Çünkü Jüpiter'in Terazi burcundaki seyri hepimizi somut adımlara itebilir.
Son zamanlarda yad ettiğiniz eski projelerinizin benzerlerini getirip bir anda önünüze koyabilir.
Gönüllü yürütülen projeleri ön plana çıkaran gökyüzü, Ay'ın konumundan da destek alıyor. Ay düğümleri bugün Başak burcuyla ilişki kurarken, 2016 yılından bu yana yorgun düşen Başak burçlarının elinden tutuyor.
Gökyüzünün etkileri ünlü Başak burçlarını da yakından ilgilendiriyor.
Kim bu ünlü Başak burçları derseniz, hemen size yeniden muzip gülüşleriyle kendilerinden söz ettirecek kişileri sıralayayım:
Bergüzar Korel, Gülben Ergen, Hande Ataizi ve Gamze Özçelik.

ASTRO RUHSAL
Bugün iyiliğin insanları birbirine bağlayan altın bir zincir olduğunu bir kez daha anlayacağız. Eş zamanlı olarak farklı olaylar olurken, gerek ekranlarda gerek sosyal medyada, yüreği ısıtan olaylara şahitlik edeceğiz. Kişisel hayatlarınızdaysa Güneş-Neptün uyumlu açısı, gönüllü işlerde uğraşanların hiç beklemedikleri teklifleri alabileceğini söylüyor. İyi insanlar, bugün güzel haberler alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA