Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Herkesin kendine güveni artacak

Haftanın ilk gününde yüreğinize su serpecek haberler alabilirsiniz.
Merkür, Ay düğümleri ile olumlu açı yapıyor. Yani hiç ummadığınız insanların yan yana geldiğini görebilir, bazı kişilerin çıkarları için neleri feda edebileceğini anlamakta güçlü çekebilirsiniz.
Zihnimiz olayları sorgularken, karşılaşmaların bir sebebe hizmet ettiğini düşünebilirsiniz. Bugünden itibaren karşınıza çıkacak olan tesedüflerin aslında yeni anlaşmalara hizmet ettiğini görecek, yaşadığınız esnekliğin iç dünyanıza iyi geldiğini hissedeceksiniz. 2017 yılının birçok duyguyu içinde barındıran ruhu yerini artık kazandıran, motive eden, geleceğe biraz daha odaklanacağımız bir sürece bırakacak.
Çevremizdeki insanlardan beklentilerimiz azalırken, herkesin kendine olan güveni çok daha artacak.
Çabalarının karşılığını alamadığını düşünen herkes, aslında kazanmaya başladığını fark etmekle kalmayıp aynı zamanda bir süredir içinde barındırdığı endişelerden de kurtulduğunu fark edecek. Anlayacağınız, iyi niyetini koruyup kollayan herkes hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olacak.
Özellikle bugünlerde gündeme gelecek bazı olaylar, sadece Türkiye'yi yakından ilgilendirmeyecek olup dünyaca ünlü birçok sektörü de etkisi altına alacak. Son 1.5 yıldır kişisel markaları için kendilerine bir şey katamadığını düşünenlere de büyük umutlar aşılayacak bir gökyüzü etkisi var. Tabii bugünlerde iş kurmak isteyenlerin önüne fırsatlar çıkarken, planda olmayan iş seyahatleri de gündeme gelebilir.
Gökyüzü bu hafta hepimizin gündemine alışkanlıkları, yenilik yapma ihtiyacını, kariyerle ilgili keskin çıkışları getirirken, birçok kişinin de yeni insanlarla tanışabileceğini vurguluyor. Dünyanın bir yerlerinde karışıklıkların da olabileceğinin, teknoloji ve hava yollarıyla ilgili tuhaf olaylar duyabileceğimizin de altını çiziyor.
Nihayetinde yaşadığımız zaman dilimi Neptünyen günlere doğru akarken bazı şehirlerde de nem oranının normalin üzerinde artabileceğini vurguluyor.

ASTRO DUYURU

Yarından itibaren kararlı, rahatına düşkün, kişiliğinden ödün vermeyen, kendi bildiği dışına çıkmayan, özgür ruhlu insanların dönemi başlıyor. Eğer çevrenizde bu karakterde kişiler varsa, bir süreliğine iletişiminizi fazla zorlamayın. Çünkü iletişim gezegeni Merkür, hepimizi konfor alanlarına doğru yönlendirirken, bugünlerde işten uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA