Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aslan burcu samimi ve eğlencelidir

Kendini başarılı ve ideal gören Aslan burcu, ortamlarda hemen öne çıkar. Hayatının odak noktasında güdüleri ve zevkleri vardır. Gururludur ve sevginin büyük bir güç olduğuna inanır. Sevdikleri için her şeyi göze alır ve mutluluklarını ister. Elde etmek için mücadele eder ve bu konuda oldukça başarılı olduğunu da düşünür. Çok açık, samimi ve eğlencelidir. Sevgilisinin hem sırdaşı, hem de en iyi dostu olabilir.

ASLAN'A MI AŞIKSINIZ?
İltifat edilmesinden çok memnun olur. Yönetici gezegeni Güneş sayesinde müthiş bir enerjisi vardır. Elinizden geldiği kadar yaşamına ve zevklerine adapte olmaya çalışın. Görselliğinize, duruşunuza özen gösterin. Net ve güzel konuşan insanlardan çok etkilenir. Dünya gündeminden kopuk biri ilgisini çekmez. Şaşaalı hayatlar ve ortamlar her zaman hoşuna gider. Mizahi yönleri oldukça güçlüdür. Birlikte eğlenmek için fırsatlar yaratmanızı tavsiye ederim.

KISKANIRSA...
Kıskandığını belli etmek istemez ama sözleri ile iğneleyici tavrını ortaya koyar. Duygularını açıkça ifade etmesi zor olmayacaktır. Acı çekiyorsa, yalnız kalmayı tercih eder. Ama hemen toparlayıp arkadaşlarına nispet yapmayı da tercih edebilir. Egosunun, asla imajını bozmasına izin vermez ama öfkesini başka türlü çıkarmak isteyebilir. Her şeye rağmen saygınlığı ve çevresinde bırakacağı izlenim önemli olacaktır.

NEREDE RİSK ALIR?
Aşkını gözlerden uzak yaşamayı seven Aslan burçları, ilişkileri resmiyet kazansın diye özel çaba sarf edebilirler. Bekar gittikleri tatilden evli olarak dönebilirler. Sade bir törenle birlikteliklerini ciddiyete taşıyabilirler. Yeni biten ilişkilerinin ardından sosyal medyada başka biri ile görüntüleri çıkabilir.
2017 yaz aylarında çok konuşulacak Aslan burcu ünlüleri ise şöyle: Gupse Özay, Neslihan Atagül, Sinem Kobal, Meryem Uzerli.

ASTRO GÜNDEM
Yeniay'ın etkilerini önümüzdeki 12 gün boyunca hissedeceğiz. 'Mutluluğun tek yolu paylaşmaktan geçer' sloganını vurgulayan Yeniay, sabah saatlerinde şans gezegeni ile olumlu açı yapıyor. Dahası ilişkilerimize bereket, huzur, samimi mesajlar verirken, toplumu yakından ilgilendiren konuların dozunu yükseltiyor. Kişisel hayatlarımızda ise başarı kelimesine daha fazla odaklanıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA