Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Balık burçları aşk için risk alır

Balık burcu, nezakete çok önem verir; ona karşı davranışlarınızda kontrollü olmalısınız. Duygularının etkisinde kaldığı zaman gözü hiçbir şey görmeyecektir. Hayal kırıklığına uğramamak için kendilerini sonuna kadar savunabilirler. Ancak hisleri ile yaşamaktan da geri kalmazlar.
Gönül almada üstlerine yoktur. Hayatı fütursuzca yaşarlar, dolayısıyla çabuk yorulurlar. Aile bağlarına çok önem verirler.

ONA AŞIKSANIZ...
Onu duygusal biri olarak algılamanız çok yanlış olur! Balık insanı, zekası ve yoğun hayat temposuyla sizi zaten bu düşüncelerden uzaklaştıracaktır.
İnsanların tepkilerini çok iyi analiz eder. Sanattan bahsediyorsanız, Balık burcunun ilgisini hemen çekebilirsiniz.
Ayrıca ruhsal konular, gizemli esrarengiz olaylar, mistik inançlar da ilgi duyduğu alanlardandır. Keyifli bir ortam yaratmanın yanı sıra, kendisiyle barışık birini görmek Balık burcunu mutlu eder. Balık burcuna romantik jestler yapın. Kıskançlık mı? Bu duyguyu tanımayan biri varsa, tüm detaylarını Balık burcundan öğrenebilir. Kontrolcü olmak için farkında olmadan baskı kurmaya çalışır. Sevgilisini özgür bırakırsa, bu demektir ki kendisine ve birlikte olduğu kişiye güveni tam.

RİSK ALIR MI?
En büyük aşk risklerini Balık burcunda bulabilirsiniz! Uzun süre yalnız olmaktan sıkılan bekar Balıklar için; şaşıracakları teklifler hiç tahmin etmedikleri insanlardan gelebilir. İş yerinde yaşanan aşk yüzünden tercih yapmak zorunda kalabilirler.
Yaz aylarında en çok konuşulacak Balık burcu ünlüleri ise şöyle: Beren Saat, Burçin Terzioğlu, Beyazıt Öztürk, Murat Boz.

ASTRO GÜNDEM
Haziran ayının kimlere ne katacağını görebilir, kişisel görünüşünüze fazla mesai harcayabilirsiniz. Diyet yapıp bir türlü istediği hedefe ulaşamayanlara artık gökyüzü destek veriyor. Günün kalitesini belirleyen Mars-Chrion 90'lığı kariyeri için mücadele eden insanları temsil ediyor. Bu, birçok yöneticiyi ve kendi işletmeciliğini yapan kişileri ilgilendiren gelişmelere işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA