Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş-satürn düellosu gerginliğe neden oluyor

Haftanın ilk gününden bu yana anlattığım gün geldi çattı! İnşallah bugünü kazasız belasız, sinirleri, duyguları yıpratmadan bitireceğiz.
'Nedir bu gerginlik?' diyorsanız, tam üstüne bastınız ayağınızı kaldırın. Yılda bir kere yaşanan Güneş'in Satürn'e meydan okumasının yeryüzüne yansıması biraz enteresan olabilir.
Bir şey gökyüzünde ya vardır ya yoktur; işte tam bunları hissederken ve yorumlayamazken üst üste haberler alabilirsiniz. Bir şeyleri aklınızda bitiremediyseniz kaçış son değildir. Güneş, Satürn ile karşıtlık yaparken; aynı süreçte olan birçok insanın psikolojik destek aldığını duyabiliriz. Tabii bu gökyüzü olayı nedir, neyi etkiler, kime ne yapar diye sorgularken; öncelikle 15 gündür havanın, siyasetin, borsanın, iddiaların, yaptırımların ve tuhaf kazaların üst üste gelmesinin tesadüf olmadığını, hatta gökyüzünden ayrı düşünülmeyeceğini belirtmek isterim. Kader yine kendi içinde ağlarını örerken; Güneş-Satürn düellosu, toplumu ve toplulukları etkileyecek ani olayları tetikliyor. Kendisi gelmeden derdi gelen, anlamsız çıkışlar yaşatan, durduk yere birçok kişinin sağlık sorununu duymamıza sebep olan, uykularımızı bölen ve adını koyamadığımız binlerce duygu… Bunların hepsinin bir avazda yaşanıp biteceğinden hiç şüpheniz olmasın. Ve şunu da eklemek isterim; şu sıralar hayatınızda büyük bir değişim yaşayabilirsiniz.
Sonu ferah, önü karanlık bu gökyüzü olayı, evcil hayvanı olanları da yakından ilgilendiriyor. Minik dostlarınızla ilgili bu dönemde küçük sorunları da tetikliyor. Bugünlerde kabuğunuza çekilip kendinizle ilgili neyi değiştirseniz daha iyi olacağını bularak 21 gün boyunca yapmamaya çalışabilir, gökyüzünü aleyhinize kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey kendinize yönelmeniz ve düşünmeniz. Aksi takdirde bugünlerde deneyimleyeceğiniz şeyler hoşunuza gitmeyebilir.

ASTRO DUYURU
Kadere inanın ama günlük olayların içinde kaderi aramayın. Yaşamınızdaki dengeyi bozan yerleri tespit edin ve bir süre uzaklaşın; bencil insana sabrederek sevaba giremezsiniz. Bugünlerde uzun zamandır yapmadığınız bir şeyler yapın. Çünkü gerçekten yüreğinizi ve aklınızı biraz dinlendirirseniz, geleceğiniz için önünüze fırsatlar çıkabilir. Gökyüzü, fırsatlarla kaygıları eş zamanlı veriyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA