Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Herkes kendi hikayesini yazacak

İletişimi, konuşmayı, anlaşılmayı, insanların doğrularını, yanlışlarını temsil eden Zodyak'ın en dinamik gezegeni kendinden emin haline bürünmeye hazırlanıyor. Merkür, 6 Temmuz'dan itibaren sabit nitelikli Aslan'da yerini alıyor. 'Kim kime kıydı? Kim seyirci kaldı? Kim mutlu, kim mutluymuş gibi yaşıyor?' sorularının cevaplarını hepimize göstermeyi hedeflerken, Türk filmi kıvamında çıkışlar seyredip bazı zihinlere kim ne derse desin mantığı ile cesaret verecek. Temmuz ayının havasında mücadeleci, gösterişi seven, kendinden emin, yüksek konuşmaların, görkemli toplulukların ve girişken kişilerin etrafında dönmeyi hedeflerken, özleyenleri, yasak ilişkiler yaşayanları ters köşeye oturtabilir. Merkür-Aslan seyri; kendi hikayesi olmadığını fark edenleri yeni başlangıçlara sürüklerken, pişmanlıklar içinde bocalayanların zihni huzur bulacak. 6 Temmuz'da Merkür, Aslan burcunda yer alırken kişisel başarılarımıza da yön verecek. Nasıl konuşuyoruz? İletişimimiz hangi aşamada? Kimlerle nasıl bağlantılar kuruyoruz?... Şimdi başka bir açıdan mevcut durumumuzu değerlendirme zamanı başlıyor.
Temasında; lüks tüketim ve yaşam, canlılık, heyecanlı ilişkiler, yöneten, idareci, lider, inatçı, girişken tavırlar, göz önünde olmak. eğlenmek, eğlendirmek, sahne ve gösteri sanatları, saraylar, tarihi yerler, organizasyonlar ve şaşalı topluluklar, gruplar var.

DOSTLUKLAR ÖNEMLİ
Merkür'ün Aslan burcuna geçişi, dostlukların öneminin artacağına vurgu yapıyor. Kalabalık topluluklarda yer almak, yazın atmosferinde sosyal olarak hareketli olmak; herkesin hayatına farklı dokunuşlar yaratacaktır. Yaşam alanlarında iddialı olaylara da hazırlıklı olmalıyız. Bu dönemde yaptığınız harcamalar gözünüze çok görünmese de sonrasında ipin ucunu kaçırdığınızı fark edebilirsiniz.

BAŞARINIZ ARTACAK
İş hayatının da gündemde olacağı bu döngüde birçok sansasyonel olayla karşılaşabiliriz. Aniden terfi ve yükselmeler söz konusu olabileceği gibi büyük ve kurumsal şirketlerin radikal kararlar aldığını duyabiliriz. Sanatla ilgili bir işiniz varsa önemli bir başarı kazanacağınız bir zaman dilimindesiniz. Hem sosyalsiniz, hem de kariyer hayatınız aynı hızda birbiriyle kenetleniyor. Yeni bir çalışma yapmak istiyorsanız, hiç boşa zaman kaybetmeyin derim, güzel bir başarı yakalamanız an meselesi olabilir. Hem ertelemenin kimseye faydası yok değil mi? Yapabileceklerinizin, başarılarınızın önündeki tek engel yine sizsiniz, unutmayın ve bir an önce yola çıkın.

ASTRO EVLİLİK
Evlilikleri yoran konuların üstesinden gelmeniz için size notlar hazırladım: 1-Eşinizi çok iyi tanıdığınızı düşünerek hareket etmeyin. 2-Esnek olmak, samimiyeti getirir. 3-Kendinizi ve eşinizi kimseyle kıyaslamayın. 4-Geçmişi kabul edin. 5-Yaşamınızın sorumluluğunu alın. 6-Hem kendi hayatınıza, hem de çevrenize karşı duyarlı olun. 7-Eşinizin pozitif yanlarını görünce onu onaylayın.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA