Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yengeç burçları annelerine düşkündür

İlişkilerinde bağlılık arayan Yengeç burçlarına sevecen davranırsanız, size karşı ilk izlenimi mutlaka olumlu olacaktır. Onun her şeyini önemsemeli, hassasiyet gösterdiği her konuya sevecen bir şekilde dört elle sarılmalısınız. Yaptıklarını övmeyi, ona huzur ve güven vermeyi bilmelisiniz. Sevginizden şüphe duymaması için, ona olan aşkınızdan bahsetmeli ve ne kadar mutlu olduğunuzu söylemelisiniz. Ailesine ve içinde yaşadığı yuvasındaki herkese karşı saygı göstermeli ve ona ait her şeyi korumaya özen göstermelisiniz. Yengeçler, özellikle annelerine çok düşkündürler. Kaleyi içten fethetmek istiyorsanız, buyurun size küçük bir tüyo!
Yengeç insanına kırıcı davranmazsanız, saygısını kazanabilirsiniz. Onun kalbine giden yolda ruhuna hitap etmeyi iyi bilmelisiniz. Nelerden hoşlandığını, alışkanlıklarını bir dedektif gibi inceleyip onu tanımaya çalışmalısınız. Yengeçler onları düşündüklerini belli eden ve şefkat gösteren insanlara hayır diyemeyeceklerdir. Duygusuz yapılan her hareket onlar için kırıcı ve inciticidir. Bu yüzden siz siz olun asla bir Yengeç burcuna kaba davranmayın. Onun derin tutkularını harekete geçirmek için kendinize ve ona zaman verin. Farklı alanlar ilgilerini çeker, ona kültürel bir aktivite yapmayı teklif edebilirsiniz. Kulağına hoş gelecek tonlarda müzik yapan bir restoranda yemek yemek, duygularını ön plana çıkartmasına yardımcı olur.
Sakinliğe önem veren Yengeçler, deniz, nehir, göl kenarlarını çok severler. Sahilde vakit geçirmek onlara huzur verir. İlk buluşmada böyle bir yer seçerseniz, bir adım öne geçebilirsiniz.

BEKLENTİLERİ
Yaptıklarını övmelisiniz.
Ona huzur ve güven verirseniz, yanınızda kalacaktır.
Sevginizden şüphe duymaması için ona olan aşkınızdan bahsetmeyi ihmal etmemelisiniz.
Onunla ne kadar mutlu olduğunuzu her zaman hissettirmelisiniz.
Önceliklerinin anlaşılmak ve duygularını paylaşmak olduğunu unutmayın.

ASLA YAPMA!
Sizi sinirlendirse bile sert tepki vermeyin, mutlaka gönlünüzü alacaktır.
Detaycı olduğu için onu eleştirmeyin.
Başka insanların yanında onunla tartışmamaya özen gösterin.
Ona ve ailesine asla saygısızlık yapmayın.
Güvenini bir kere bile olsa sarsmayın.

ASTRO GÜNDEM
Duyduk duymadık demeyin; bugün günlerden emekçilerin günü diyor yıldızlar! Her ne kadar iş ve sosyal çevrenizde bazı insanların yaptıklarını görmemezlikten geliyor olsanız da Nisan ayından bu yana iletişim gezegeni ve Güneş, bize "Erteleyebilirsiniz ama olacakları hiçbir zaman engelleyemezsiniz" diyor. Sizi yoran insanların bir anda etrafınızdan uzaklaştığını görebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA