Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Başak burçları güzel kokuları sever

Bir Başak burcunun hayatına girmeye hazırlanıyorsanız, temizliğe verdiği özen ve itinayı mutlaka aklınızda tutun derim. Ancak her şeyi kendi içinde yaşadığı için, sevgisini belli etmekte zorlanabilir. Belkileri, acabaları peşini kolay kolay bırakmaz. Aşkta pürüzleri sıfıra indirmek ister. Riski pek sevmez, onu yormayacak, hayatını kolaylaştıracak bir ilişki onun için idealdir. Zeki ve pratik olduğu için karşısındaki kişinin de zekasından etkilenir. Birini eleştiriyorsa mutlaka bir bildiği vardır çünkü o planlı bir insandır. Ona anlattığınız konuları mutlaka detaylandırın. Yoksa savunmaya geçecektir. Siz siz olun, spontane davranışlardan uzak durun. Güzel kokular Başak burcunu iyi hissettirir ve gevşemesine yardımcı olur. Sinemaya ve konsere gitmekten hoşlanır. Ancak onunla vakit geçirmek için ani planlar yapmayın, plansız hareket etmek ona göre değildir. Üstelik bu davranışınızla, sizi özensiz bulmasına neden olabilirsiniz. Onu bir yere davet etmek istiyorsanız, abartısız mekanları tercih etmelisiniz. Sadelikten hoşlandıklarını unutmamalısınız. Bir Başak burcunun önce gözüne hitap etmelisiniz; temiz ve bakımlı görünüyorsanız, onun kalbini kazanmaya adaysınız! Risk almayı pek sevmez, onu yormayacak, hayatını kolaylaştıracak bir ilişki hayal eder. O yüzden onu duygusal anlamda ne kadar az yorarsanız, hayatına o kadar yaklaşırsınız. Başaklar belki hislerini belli edemezler, romantizmden çok hoşlanmazlar ama duygusal olmadıklarını düşünmeyin sakın! Sadece size yansıtmıyorlardır. Ona karşı yapıcı olun, sakin davranın ve incitmemeye özen gösterin.

BEKLENTİLERİ
Düzenli bir hayat onun için çok önemlidir.
Maddi ve manevi anlamda güçlü insanları hayatına almak ister.
Mantıklı olun, ona gerçekçi hayallerinizden bahsedin.
Çalışmaktan keyif aldığınızı ona gösterin.

ASLA YAPMA!
Söylediklerini unutmayın.
Ona olumsuz yaklaşırsanız, sizi hayatından çıkaracaktır.
Kin tutmayın.
Bulunduğu yeri dağıtmayın!
Tembel davrandığınızı görürse eleştirilerine maruz kalırsınız.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Neptün 90'lığı, yasak ilişkiler için zorlayıcı bir gün olabileceğini işaret ediyor. Gizli, saklı yaşanan ilişkiler çevrenizde skandal etkilerin yaşanmasına neden olabilir. Özellikle etrafınızda bir süredir şüphe duyduğunuz kişiler ve birliktelikler varsa, yanılmadığınızı bugünlerde anlayabilirsiniz. Ayrıca bu döngüde hislerinizden emin olamadığınız ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA