Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dikkat dikkat! İki tutulma arasındayız

Gelin size bugün yıldızlarla insanlar arasındaki zaman uyumunu anlatayım. Ne de olsa iki tutulma arasından geçerken hepimizin biraz daha anlaşılmaya ihtiyacı var. Zaman geçiyor. Tahmin ettiğimizden hızlı hem de... Klavyemin her tuşuna basışımda bir önceki harf benim için artık geçmiş oluyor. Hatta siz bu yazıyı okurken benim için geçmişte kalmış bir yazıyı okuyor olacaksınız; yalnızca sizin için yeni olacak. Hayatı da böyle algılamak lazım. Aldığımız her nefes bir salise sonra artık geçmiş oluyor. Bu sebepledir ki hayatımızdaki insanlardan emin olmak istiyoruz; sebepsiz gelişleri, yerli yersiz gidişleri olmasın diye... Başkalarının söylediklerine anlamlar yüklemeye çalışıyoruz kendimizce. Belki de basit söylemlerde bulunuyor çevremizdeki insanlar, işleri biz zorlaştırıyoruz. Hiç kimsenin ruhuyla eş olunmuyor. İstiyoruz ama mümkün değil. Soyut olanı severken, somut olana sarılıyoruz.
Kalbimizi istediğimize adarız. Zaman da işte böyle. Başlangıcı ve bitişi her zaman sır… Kendimize ayırmadığımız zamanı başkalarına ayırabiliyor, kendimize göstermediğimiz toleransı başkalarına gösterebiliyoruz. Kendi kendimize yerleştirdiğimiz kalbimizden kendi isteğimizle kolay kolay atamıyoruz hiç kimseyi. Yaralanıyoruz, sonra tekrar, sonra tekrar… Tüm bu acıları yaşarken, her şeyin ilacının zaman olduğunu da unutuyoruz.
Evet, aslolan gerçek; hepimiz bir gün ölmek için yaşıyoruz. Ölüm yaşamdan daha gerçek. En azından bunu bilerek, yalnızca kendimiz için yaşamaya başlarken bencillik temellerini yüreğimize atmış olmamakla beraber, kendimizle uğraşacak büyük bir zaman dilimi yaratmış da olabiliriz.
Eğer bu süreçte beyninizde kavga ettiğiniz insanlarla barış imzalamazsanız, siz gerçekten kendinizden kaçmak için başkalarını düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Gökyüzünün ateşi tırmanıyor. Liderlerin açıklamaları dünyanın konuşulan yeni konusu olurken, para piyasaları hem ülkemizde, hem de Avrupa ülkelerinde hareketli saatler geçirebilir. Bugün dev otomotiv firmalarının kaderleri konuşulurken, sanayide adımlar atılabilir. Büyük günler büyük kararlara akarken, bir rahatsızlığınız varsa kendinizi ihmal etmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA