Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür’ün tozu dumana katmasına 2 gün kaldı

'İki tutulma arasından geçerken Merkür nereden çıktı?' diyor olabilirsiniz. Yarından itibaren yavaşlayacak ve 13 Ağustos'tan itibaren geri gitmeye başlayacak olan iletişim gezegeni, 21 Ağustos'ta güneş tutulmasına da eşlik ederken son yıllarda gökyüzünün adeta aranan başrol oyuncusu kıvamına geldi. Son yıllardaki tutulmalara da retroları ile eşlik eden Merkür, bu sefer çok güçlü. O yüzdendir ki Merkür günlerinden geçerken, her yerde konuşulan bu gezegeni yakından ele alalım hep birlikte...

Merkür haritanızda

1. evde ise:

Konuşkan, bilgi ve haberleri çeken, başkalarının duymak istediklerini söyleyen ve her şeyi bildiğini gösterir şekilde davranmaktan hoşlanan birisi olabilirsiniz.

2. evde ise:
Düşüncelerden ve fikirlerden anlaşılır yararlar sağlamaya çalışabilirsiniz. Yazarlık, iletişim, eğitim, satış veya taşımacılıktan gelir kazanmaya müsaitsinizdir.

3. evde ise:
Doğal bir haberleşme kabiliyetiniz vardır. El becerisi ve mekanik becerileriniz ön plandadır. Kardeşinizle birlikte olmaktan hoşlanırsınız.

4. evde ise:
Birçok kitap, dergi veya gerçeğe dayalı dokümanlara sahip olmayı arzularsınız. Evinizde farklı cihazlar ya da aletler bulundurmayı istersiniz.

5. evde ise:
Yaratıcısınızdır. Yazarlık kabiliyetiniz oldukça gelişmiştir. Entelektüel kabiliyeti olan kişiler ilginizi çeker.

6. evde ise:
Kendinizi işinize adamış olabilirsiniz. Düşünceleriniz gereksiz olaylarla fazlaca dolu olabilir. Satış veya iş vermeye, sosyal veya sağlık ile ilgili servislerde çalışmaya eğilimlisinizdir.

7. evde ise:
Kontratlar, halkla ilişkiler veya hukuk gerektiren işlerde çalışabilir ve bu tür konularla çok yakından ilgilenirsiniz. İsimler veya kişiler hakkındaki detayları mükemmel bir şekilde aklınızda tutabilme yeteneğine sahipsinizdir.

8. evde ise:
Psikolojik ve ruhsal olaylarla ilgilisinizdir. Sır saklayabilen bir yapınız vardır. Araştırma veya incelemeye eğilimli bir yapınız vardır.

9. evde ise:
Yabancı ülkelere seyahat etmekten çok hoşlanırsınız. Yazarlık, reklamcılık, antropoloji, din öğretmenliği veya politika ilginizi çeker.

10. evde ise:
Fikirlerinizi anlatmak ya da bunları pratikte uygulamak için çevrenizin fikirlerine ve olumlu desteğine ihtiyaç duyarsınız.

11. evde ise:
Duygusal özdeşleşmeler ve bağlılık üzerine kurulmuş arkadaşlıklarda mantıksal dostluklar kurarsınız.

12. evde ise:
Fikirlerinizi her zaman kendinize saklamayı tercih edersiniz. Sessiz bir ortamda düşünürsünüz. Fikirleriniz genel ve mantıktan çok içgüdüseldir.


ASTRO DUYURU
Bugün gökyüzünde yıldızlar, ateş burçlarında toplanırken Ay da, Koç burcunda yıldızlara çanak tutuyor. Dünyanın nelere gebe olduğu bilinmez ama ABD ve liderler için zor bir gün. Ülkemizde arkeolojik konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eğer seyahate çıkacak veya uzun yolculuklar yapacaksanız, bir şeyleri unutup unutmadığınızı bir kez daha kontrol edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA