Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür gerilemesi dünyayı durdurabilir

Bugünden itibaren yılın üçüncü Merkür gerilemesi Başak burcunda başlıyor. Merkür, yönettiği Başak burcunda gerilerken düzenin hakim olduğu her alanı da revize ediyor. İkili ilişkiler, günlük diyaloglar, teknoloji, iletişim, aile, maddi konularda yeni düzenlemeler yapacağımızı işaret ediyor. Bu durum karşısında 9 Eylül'e kadar birçok alana yetişmek zorunda kalacağız. Hazırsanız temponuz başlıyor...
Bildiğiniz gibi Merkür iletişim ve zeka gezegeni. Hal böyle olunca da sosyal hayatlar biraz karışıyor. Tabii bu Ağustos ayında Merkür'ün, ay ve güneş tutulmalarına da eşlik ettiğini ve edeceğini unutmayalım. Anlayacağınız, bu ayın gündemi aslında uzun vadede hayatlarımızın da şekillenmesine yardımcı olacak. Tüm bu süreçler yaşanırken aile içinde yaşadığımız huzur değişkenlik gösterebilir ve duygusal anlamda zorlanmalar yaşayabiliriz. Alım satım işleri gibi maddi kaynaklı işlemlerimizde aksaklıklar oluşabilir. Bu anlamda acele kararlar vermemek ve fevri davranışlarda bulunmamak herkes için en doğrusu olacak. Tüm bu süreçleri yönetmek için önümüzdeki 21 gün boyunca dikkat etmeniz gereken konular ise şöyle:
Yılın, iletişimdeki dengeleri en derinden sarsacak Merkür gerilemesi başladı. Bu yüzden önümüzdeki günlerde önemli konuşmaları gece saatlerinde değil günün aktif saatlerinde yapmaya çalışın.
Eğer bu tarihlerde seyahate çıkacaksanız, önemli eşyalarınıza daha çok dikkat edin; yanınıza az ve öz eşya alın.
Merkür, yöneticiliğini üstlendiği bir burçta geri giderken, tek görevi karışıklık yaratmak olacaktır. Eğer ilişkinizde 2016 yılının Eylül ayından bu yana çözümsüz kalmış problemler var ise bu dönemde sakın bu konuları gündeme taşımayın.
Merkür geri hareketinin en sert günü 2-3 Eylül. Merkür, huysuz gezegen Mars ile iletişim kurarken; bu iki günün ilişkiler için çok sert günler olacağını vurguluyor.
Maddi konularda başka insanlardan kaynaklı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu yüzden bütçe planlarınızı tek başınıza yapmaya çalışın, kimseden maddi beklentiye girmeyin!

ASTRO PSİKOLOJİ
Geleceğinizi, varlığınızı başkalarının ellerine bırakmayın. 'Bir şey iyi olmayacaksa hiç olmasın daha iyi' demeyin; daha iyi olup olmayacağını yaşamadan bilemezsiniz.
Başarılarınızı küçümsemeyin; emek verdiğiniz her şey çok değerli. Siz de kendi sebeplerinize sahipsiniz. Onları içinizde bulun, dışarı çıkarın ve doyasıya yaşayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA