Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Rekabetin dozunu kaçıran tökezleyecek

Mücadele ve savaşı temsil eden gezegen Mars'ı dün size anlatmıştım. Artık bugünden itibaren sahnedeki yerini alıyor ve oyununu sergilemeye başlıyor. Adil bir şekilde kendisini göstermek isteyen Mars; gelin görün ki bu sefer toprak burcunda hareket ediyor ve Güneş'in de koluna giriyor. Artık bizler de Başak burcuna teslim oluyor ve detaycılığımızla ön plana çıkıyoruz. Son derece hareketli bir burç olan Başak'ta hareket edecek olan Mars, detaycı bir burcun ruhuna bürünmesi ile evlere şenlik konuların havalarda uçuşacağını işaret ediyor. Bugün Mars'ın Başak burcunda başlayan misafirliğini hepimiz fark edeceğiz. Peki Mars bu misafirlik süresinde neler yapacak? İşte cevabı:
Söz konusu Mars olunca, mücadeleden söz etmemek olmaz. Planlarımız dahilinde hepimizin mücadele gücü artacak.
İddialı konuşmalar ve hareketler, herkesin etrafını saracak.
'Ben bunu başarabilir miyim acaba?' demek yerine 'Ben bunu başarırım' söylemleri dilimizden düşmeyecek.
Sonuna kadar rekabet etmekten kaçınmayacağız. Tabii bu süreçte rekabetin dozunu artıranlar hayat yolunda tökezleyecek.
İlişkiler daha da ön planda olacak ve 'Evlenmez' dediğiniz kişilerin düğün davetiyelerini elinizde göreceksiniz.
Sizin olanı korumak konusunda daha da savunmacı davranacaksınız.
Önünüze çıkan engelleri bir sorun olarak değil, başarılması gereken bir hedef olarak görmeye başlayacaksınız.
Kendinize daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.
Ayrıca 1960-1969 yılları arasında doğan, Güneş burcu, yükseleni ya da Ay burcu Başak olanları çok farklı deneyimler bekliyor. Özellikle aile hayatları, sahip oldukları yatırımlar, evler, arabalar, miras konuları, hukuki davalar; Başak burçlarını çok yakından ilgilendirecek. Başak burcu etkilerinin oldukça baskın olacağı bu ay, Başaklar; hem kişisel, hem de iş hayatlarında hızlı bir dönüşüm yaşayacak.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Mars karşıtlığı; duygusal beklentileri yükseltirken toplumda kadın sorunlarına dair büyük olayları da gündeme getirecek. Özellikle sinirlerin yüksek olacağı bugün, etrafınızdaki insanların eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Dünya derdinin daha baskın olduğu bugünlerde sükunetini korumayı başaranların çok daha huzurlu olduğunu gözlemleyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA