Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün dolunay gerçekleşiyor

Bu sefer başka bir Eylül'ü karşılayan dolunay gökyüzüne hakim olacak ve bu ayın yapısını, ruhunu bize anlatmaya çalışacak. Yaşamı temsil eden Güneş, Başak burcunda yer alırken; bizi farklı diyarlara götürecek, farklı bir bakış açısı oluşturmamıza yardımcı olacak. Yaz boyunca yaşanılan hareketliliğe, kargaşaya, hayal kırıklığına, heyecana başka bir perspektif kazandıracak. Ay ise; 'Hüzün yerine kendinle barış, anlaş ve kimi affedeceksen karar ver ve tekrar bu yollardan geçme' diyecek. Anın yükselenini yöneten Terazi ise, kimilerini farklı yollar ile rahatlamaya itecek. Anlaşılan o ki bu dolunay; kimilerine hiç denemediklerini yaptıracak, büyük laflar edenleri ise sözlerinden geri döndürecek.
Gelin, Başak burcundaki dolunayın etkilerine bir göz atalım:
Öncelikle derin bir nefes alacağız ve Ağustos'un gerginliğini üzerimizden atacağız.
Kendimiz için iyi olanı düşünürken sağduyumuzu çok daha rahat kullanmakla kalmayacak, aynı zamanda kalbimiz ve mantığımız ile doğru orantıda karar vereceğiz.
Kime kızdık, kim için kendimizden olduk, kimlere neler feda ettik; hepsinin analizini yapabileceğiz.
Hepimiz olduğumuzdan çok daha fazla kararlı ve çalışkan olacağız.
Manevi anlamda kendimizi yüceltirken, maddi kaynaklarımızda da aynı oranda artış yaşandığını hissedeceğiz.
Dedikodu bu ay da eksik değil. Ancak bizim ilgimiz de artık eskisi kadar çok olmayacak.
Alışkanlıklar ve bağımlılıklar gündeme daha sık gelecek.
Takıntılardan ve abartıdan uzak durmak kendi tercihimiz olacak. Boşa kürek sallamak yok bu dönem! Ancak emek veren, çalışan, üretenler için yapıcı; emek hırsızı, başkalarının fikirleri ile büyümeye çalışanlara da kendince oyun hazırlayan bir dolunay sürecinde olduğunuzu unutmayın.

ASTRO GÜNDEM
Bu sabah 09.04 sularında Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Türkiye'den gözlemlenmeyecek dolunay, akşam saatlerinde kırmızı renginden mavi renge doğru dönüşen değişiminin herkes tarafından seyredileceğini de vurguluyor. Merkür'ün düz seyrine geçtiği ve bize rahat bir nefes aldırmaya başladığı günlerde, dolunaya mücadeleci Mars eşlik edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA