Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Çiftler arasındaki iletişimsizlik bitiyor

Duyduk duymadık demeyin; Ağustos ayında çok canımızı sıkan, tutulmalara eşlik eden, gökyüzünde her olayın içine düşen Merkür, bugünden itibaren yöneticisi olduğu Başak burcunda düz seyrine başlıyor ve iletişimi yeniden düzenliyor. Gökyüzünün gezgin ve zorlayıcı gezegeni Merkür, Güneş tutulmasına eşlik ederek ona destek olmuştu. Şimdi de düz seyrine dönerek, 6 Eylül'de yaşanan dolunayın olumlu etkilerini katmerli hale getirecek.
Peki neler yapacak?
Zaten dolunayın etkisiyle birbirine şans verecek olan çiftlerin arasındaki diyaloğu düzenleyecek ve her şeyi çok daha anlaşılır kılacak.
Hayatlarımızla ilgili hiçbir şüpheye yer bırakmayacak kararlar almamızda yardımcı olacak.
Dedikoduyu ve başkasının ne yaptığını merak etmekten çok, herkes kendi hayatına dönecek ve kendisi için en iyi olanı bulmaya çalışacak.
Yeni bir iş ve yeni bir aşk için cesaret vermekle kalmayacak, başarıyı da destekleyecek.
Kaygıyı azaltarak mantık ve kalbi yan yana getirecek adımlar attıracak.
Planlı ve programlı hareket eden herkese emeklerinin karşılığını verecek.
Ağustos ayının zorlayıcı etkilerinden sonra, içsel olarak çok daha sakin ve duyarlı geçireceğimiz bir ay bizi bekliyor. Unutmadan; savaş gezegeni Mars da Başak burcundaydı, şimdi ise iletişim ve zeka gezegeni Merkür, Başak burcuna geçiyor. Ayrıca aşk gezegeni Venüs de Eylül ayının ortasından sonra Başak burcuna geçecek. Yani anlayacağınız, Başak burcu özelliklerinin son derece baskın olduğu bir dönem yaşıyoruz ve yaşayacağız.

ASTRO GÜNDEM
Satürn-Neptün 90'lığı, nerede olursak olalım sınırlarımızı zorlayacağımızı gösteriyor. Yıllar önce yapılan hesaplaşmalar yeniden gündeme gelebilir. Kendimizi baskı altında hissederken, insanların amaçlarına ulaşmak için her şeyi yapabileceklerini de göreceğiz. Özellikle kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklarla ilgili haberler duyabilir, göz önündeki kişilerin sırlarını öğrenebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA