Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Satürn duygularımıza savaş açıyor

Bu hayatta en büyük kötülüğü kendimize yapıyoruz. İtiraz etmeden önce bir düşünün. Yıldızlar, bize sonbaharın bile eski sonbaharlardan farklı olduğunu anlatmaya çalışırken, aynı zamanda yaşamları temsil eden Güneş'in Satürn ile sert ilişkisi duygularımıza savaş açıyor. Ben de size aklınızla kalbinizin anlaşamadığı bu günlerde farklı bir pencereden bakarak sorular sormak istedim. Belki siz de bu soruları kendinize sorar bugünlerin yüreğinizde ağırlık yapmasına engel olursunuz.
Aslında 'Bizi üzmelerine bizden başka kim izin veriyor?' diye soracağım size. Hiçbir şeyin yarına kalmadığını gördüğümüz bugünlerde 'Ama o öyle değil' diyeceksiniz. Aslında tam da öyle... Bir şekilde kendimizi kandırmak isteğimizi bir türlü kabul etmeyiz. İşimizi belkilere bıraktığımızla asla yüzleşemeyeceğiz. İlişkilerimizi risk alarak yürüttüğümüzü kabul etsek belki de hepimiz en iyi ticaret adamları seçilirdik. Gerçi, hoş onlar da hiçbir şeyin geçmişini incelemeden pisipisine riske girmiyorlar ya. İşte düşünün durumun vahimliğini...
O belkiler yüzünden kaç güne, kaç saate, kaç keşkeye mahkum oluyoruz. Aklın yolu ile kalbin yolunun ayrı olduğunu biliyorum. Ama artık samanlıkta seyran olan gönüllerin dünyasında değiliz. Küçücük çocuklar bile neyin ne olacağını hesaplamaya kalkıyorlar. 'Peki, sorun ne?' diyeceksiniz: Aslında sorun, kendi eksikliklerimizle yüzleşemediğimiz ya da kendi baskın yönlerimizle başka şansımız olmadığını düşünmemiz olabilir.
Seçtiğimizi düşünüyoruz, ya da diğer bir şekilde ifade edeyim; eğer hak etmediğimiz şeyler yaşıyorsak bu kendimizde gördüğümüz değerdir. Yani işin içinden bencil olarak çıkın demiyorum. Ama 'Hayatımın bir tarafları iyiyken diğer tarafta ilişkilerim iyi değil' diyorsanız, hangi yönünüzü eksik görüyorsunuz? Bakın güçsüzsünüz demiyorum. Çünkü güçle alakası yoktur. Hak etmediğin şeyleri yaşamak, bir tür kurban ilan etmekle ilgilidir.
Düşünün, sizin seçiminiz olan ilişikilerden neden memnun değilsiniz? Gerçekten sebep ne? Mutlu olmak için verdiğiniz mücadelenin neresindesiniz? Hayatın bize tayin ettiği ana yoldan çıkamayız. Ama hayatta hangi ara yolu kullanacağımızı belirleriz. Ya da ailemizi biz seçmeyiz ama dostumuzu, arkadaşımızı, sevgilimizi biz seçeriz.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Satürn 90'lığı; sağlık, teknoloji ve hizmet sektöründe yapılan değişikliklerin yeniden değiştirileceğini vurguluyor. Depresif bir havanın hakim olacağı medyada göz önündeki kişilerin ilişkilerine dair agresif açıklamalarına şahit olabiliriz. Bir süredir davası süren olaylar ile ilgili şaşırtıcı kararlar alınabileceği gibi, tepkili çıkışlar da yaşanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA