Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Başak burcunda yeni ay gerçekleşiyor

Gökkubbe 'Bugün başka bir gün olacak' diyor ve bizi Yeni Ay'ın ruhu ile sarıp sarmalıyor.
Hazırsanız bugünden itibaren hayatınız hız kazanabilir. Nasıl mı?
En yapıcı, en sempatik, en toparlayıcı etkiye sahip Yeni Ay, Ağustos ayı tutulmalarının ardından yapıcı etkiler oluşturacak.
Mantıklı karar almayı destekleyen
Olaylar karşısında gerçekçi davranmanın çok daha kolay olacağı
Son dört ayda yara alan ilişkilere bir şans daha veren
Kendini net ifade edebilenin kazanacağı
2000 yıllarının başlarında yapılan problemli evliliklere bir kez daha şans veren
Batıl inançtan soyutlanmayı kolaylaştıran
Ticari konuları destekleyen bu Yeni Ay, gücünü kullanmayı başaranı kolayca zirveye taşıyacak.
Eğer uzun zamandır borç ödüyor ve disiplininizden ödün vermiyorsanız, Yeni Ay'ın güzel haberleri var.
1970-1984 yılları arasında doğan sabırlı ve fedakar kişilerin önlerine ekstra fırsatlar çıkabilir.
Maddi ve manevi anlamda işinizde ve kariyerinizde yükselişi, bir yandan da yatırım yapma fırsatını bulacaksınız. Akıllarda ev, araba ya da buna benzer bir şey alma fikri olmayanlar için de bu konuları değerlendirmek ve uygulamak söz konusu olabilir. Bu Yeni Ay, başka bir yöne doğru insanları yönlendiriyor ve özellikle 1970-1974 yılları arasında doğan kişilerin sektör değişikliğine gidebileceklerini vurguluyor.
Hayatınızda karşılaştığınız zorlukları bu dönem en ince detayına kadar düşünebilirsiniz. Başak burcunun kazandıracağı detay, toprak ağırlıklı gökyüzünün vereceği sükunet ile kendinizi adil değerlendirme fırsatı yaratacak. Aynı zamanda tüm bu süreç içinde mesafeli, kendinize dönük, ruhunuza iyi gelen bir değişimi de destekleyecek.

ASTRO GÜNDEM
Güneş, Uranüs ile 150'lik yaparken teknoloji ve medyanın hesaplaşmasını seyredebiliriz. Sosyal medya mecraları siyasi markaja takılırken, ABD'yi konuşmaya devam edeceğiz. Şiddet alt yapılı konuların ve açıklamaların ön planda olduğu bugün uluslararası arenada huzur kaçıracak olaylar yaşanabilir. Gün, rutin işlerde plansızlığı beraberinde getirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA