Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Anneler gündemde

2017 yılında Jüpiter, Türkiye'nin natal haritasında çocukları ve gençleri ilgilendiren evinden geçerken; ayrılanlar, barışanlar, aniden evlenenler ve çocuk yapanlar senesi olarak tarihe not düşülecek. Bu durum 2018 yılının Mayıs ayına kadar da devam edecek. 'Yok istemem' diyenin bebeği olurken 'Emin değilim' diyeni evlendirecek. Gökyüzünün planı daha çok 1980-1998 yılları arası doğanlarda aktığı için bu döngüde, bu yıllar arası doğanların hayatlarında inanılmaz değişiklikler olurken kendilerini 'Engelleri nasıl aşıp bugünlere geldik?' derken bulabilirler.
Gökyüzü ünlü-ünsüz demeden, kadın-erkek ayırmadan baş döndürücü günlere devam ediyor. Önümüzdeki günlerde anneleri ilgilendiren konular ortaya çıkarken, geçtiğimiz yıllarda anne olan birçok ünlüyü de yakından ilgilendiriyor.
Eğer merak ediyorsanız Aslan burcu olan 1990 doğumlu Buse Terim'i gökyüzü etkisi altına alıyor. Hem yeni projeleri, hem de gündemdeki olaylar ile ilgili duruşu ile dikkatleri üzerine çekecek. Kaldı ki haritası, çizgisinin dışında da işler yapacağını vurguluyor.
1980 doğumlu Tanem Sivar, keskin bir yılda doğmuş olmakla beraber natal haritası, son iki yıldır hayatındaki büyük dönüşümleri, aldığı kararları farklı bir dille anlatacağını, önümüzdeki günlerde ses getirecek işlere imza atacağını, anneliği sayesinde farklı sektörlere de yöneleceğini işaret ediyor.
Bir diğer 1980 doğumlu ünlü isim Nur Fettahoğlu'da Akrep burcu olup son iki yıldır diğer 1980'liler gibi birçok değişim yaşadı. Hayatının yönünü değiştiren ünlü ismin, eski günlerine dönerken konuşulan anneler arasında yer alacağını da vurguluyor gökyüzü!
Beni şaşırtmayan, sizi şaşırtacak bir diğer 1980 doğumlu isim ise çiçeği burnunda annelerimizden Burcu Kara'nın natal haritası son yedi yıldır hayatındaki gel-gitleri adeta silip süpüren 2017 yılından alacaklı olduğunu söylüyor. Kısacası eğer çevrenizde bu yıllar arası doğanlar varsa; sadece evli, mutlu, çocuklu olmakla kalmayacak, başarılı işleri ile de kazançlarına kazanç katacaklar. 1980-1998 yılları arasında doğanlar, zorlansalar da dertlerini belli etmeden zafer elde ediyorlar.

ASTRO GÜNDEM
Gün gelir yağmur damlası kaderin önünde eğilir! İletişim gezegeni Merkür, Chiron karşısında ikiyüzlü insanları her alanda ifşa ederken, aniden işten çıkarılan kişileri duyabilirsiniz. İletişimin zor olacağı bugün, siz siz olun doğruyu bilseniz dahi hiçbir konuda kimseyle inatlaşmayın. Alınganlığın ve hassasiyetin yoğun olacağı bir gün yaşanacak!



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA