Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Duygularımız ve özel hayatımız karışıyor

Neptün hayalleri ve rüyaları yöneten bir gezegendir. Retro; yaşamımızda bizlere acı veren, bir türlü gerçekleşmesi mümkün olmayan konularla yüzleşmemizi sağlar. Açıkçası bu süreçte gerçekliğe dönüş ve mantığı devreye sokmak için de olumlu gelişmeler yaşayacağız. Çünkü Neptün bu dönem yalnız değil, hali hazırda Mars sabit burçta, Satürn ve Plüton öncü burçta geri hareketine devam ediyor. Bir yandan Jüpiter de su burcunda retro yapıyor. Aynı zamanda devrede Kirli Dolunay var. Hesap kesme zamanı dedirten etkiler bırakacağı için neyin hayal olduğunu, neyin peşine düşersek karlı çıkacağımızı da gösterecek. Üstelik kaçırdığımızı sandığımız konularda da yeni imkanlar geliştirecek.
geri hareketi bu sefer boş geçmeyeceği için ne yaparsanız Neptün'ün tuzaklarına düşmezsiniz? Neptün'le baş etme listesini 60 gün uygulayan, kazanmaya adım adım daha fazla yaklaşır.

İŞTE TAVSİYELER...
Korkularınızla yüzleşin.
Bağımlılıklarınızdan kurtulun.
Finans ve kariyer konusunda gerçekçi davranın.
Sağlıklı beslenin. Toksinlerinizden kesinlikle arının.
Doğa, su, toprak ve hava ile iç içe olun.
Yürüyüş yapın. İmkanınız varsa bol bol yüzün.
Meditasyon, yoga gibi konulara ilginiz varsa eğitim alın.
Duyarlılığınızı, sosyal güdünüzü kullanın.
Abartı olan her şeyi dengeleyin.
2026 yılına kadar Balık burcunda kalacak Neptün, geri hareketi sırasında hem duygularımızı, hem hayatımızı çalkalayacak.



ASTROGÜNDEM
Merkür-Neptün 120'liği idealist insanları ön plana çıkarırken, sanat camiasından güzel haberler gelebilir. Ünlülerin evlilik kararını okuyabilir, boşanma kararı alan çiftlerin barıştıklarını duyabiliriz. Gelişmelerin yaşanabileceği bugün, deniz taşımacılığı ile ilgili gelişmeler olabilir. İran'ı ilgilendiren günler başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA