Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Görüntü farkı!

Trabzonspor, Beşiktaş karşısında geçen haftadan farklı bir görüntüde sahaya çıktı. Çok ağır saha şartlarına rağmen mücadeleyi bırakmayan saha içi yardımlaşması üst düzeyde bir takım izledik. Maçın ilk 15 dakikasında Beşiktaş, Trabzonspor'un sağ kenarından atak girişimlerinde bulundu.
Genç Ufukhan, Yattara'nın savunma yönü zayıf olduğu için çoğu kez 2-3 Beşiktaşlı oyuncuyla karşı karşıya kaldı. Orta alanda Hüseyin'in sağ kenara daha yakın oynamasıyla birlikte Beşiktaş'ın sağ kenardan geliştirdiği ataklar etkisiz kaldı. İlk yarının 20. dakikasından sonra Trabzonspor, orta sahada daha iyi pas yapmaya başladı ve Yattara ile birlikte iki net gol pozisyonu yakaladılar. İlk yarıda Fatih orta alana çok fazla geldiği için hücum bölgesinde Trabzonspor'un etkili atakları azdı.

GOL SAYISI ARTABİLİRDİ
İkinci yarı Yattara ile kazanılan golden sonra Trabzonspor, savunmasını kaleye daha yakın kurmaya başladı ve orta alan oyuncuların da savunmaya daha fazla yardım etmesiyle birlikte Beşiktaş'a fazla gol pozisyonu vermediler. Yalnız savunmadan çıkarken, atılan toplar daha olumlu kullanılabilse, büyük risk alan Beşiktaş'a karşı gol sayısını arttırabilirdi.
Trabzonspor'da savunma görevi eksiksiz yerine getirilirken, orta alanda Hüseyin bir kez daha bu takımın ne denli önemli bir oyuncusu olduğunu gösterdi. Ayrıca top kendisine geldiğinde Yattara ve de sahanın her yerinde arkadaşlarını olumlu futbola teşvik eden Fatih Tekke bordo-mavili takımın diğer başarılı oyuncuları olarak söylenebilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA