Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Mağlubiyeti hak etti!

SEKİZ maçta alınan yedi galibiyetle zirveye yaklaşan Trabzonspor'un çıkışına Antalyaspor 'dur' dedi. Dünkü maçta oyunda istediğini yapan, tempoyu ayarlayan ve rakibine üstünlük kuran takım Antalyaspor'du. Üç puanı da hak etti.
Maçın başlamasıyla Trabzonspor daha rakip sahaya girmeden Doğa'nın geliştirdiği atakta Serkan'ın büyük hatasından Mehmet Eren'le Antalyaspor öne geçti. İlk yarıda Trabzonspor adına futbol bazında söyleyebileceğimiz hiçbir şey yoktu. Mustafa'nın golü de serbest vuruştan geldi. Orta sahada Aykut, Colman ve Alanzinho vardı. Colman dünkü maçta aldığı topların büyük çoğunluğunu rakibe attı. Alanzinho bilindiği gibi Trabzonspor'u karşı kaleye taşıyan bir isim. Fakat dün bırakın rakip eksiltmeyi; oynadığı sürede hiç gözükmedi. Ne savunmaya yardıma geldi, ne de Burak ve Olcan'a destek verdi... Aykut ise gölge oyuncu! Savunmanın önünden hiç ayrılmıyor. Her topu yana ya da geriye veriyor. Risk almıyor. Böyle bir orta saha ile oyunda nasıl rakibe üstünlük kurabilirsin?
Trabzonspor'un dünkü maçtaki en önemli sorunlarından biri de savunma ile ilerideki oyuncular arasında oluşan 60-70 metrelik mesafeydi. Hatlar arasında oluşan kopukluklardan Antalyaspor çok iyi yararlandı, orta sahada ayağa pası iyi yaptı ve Tita ile savunmayı rahatsız etti.

GÖÇEK 'UCUZ' PENALTI ÇALDI...
Trabzon'un hücum hattında ise Olcan ilk yarıda biraz oyunda göründüyse de ikinci yarıda oyundan tamamen düştü. Burak gol atmadığı maçlarda kim ne derse desin takımına zarar veriyor. Ayağına gelen topları ezdi ve anlaşılmaz bir sinirlilik içerisindeydi. Halil de Bursa maçındaki gibi hiçbir katkı yapmadı. İkinci yarıda giren Adrian ve Volkan Şen de bu oyunculara ayak uydurarak katkı vermediler. Gelelim maçın kaderini belirleyen penaltı pozisyonuna... Sağdan gelen topa hareketlenen iki oyuncu ve Colman'ın Emrah'a hafif şarjı... Hüseyin Göçek ucuz penaltı çaldı. Penaltının 'tekrar' kararı doğru gibi gözükse de ligimizde atılan penaltıların büyük çoğunluğunda oyuncular içeri giriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA