Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Skandal görüntü

OYUNUN başlamasıyla gördük ki Gaziantepspor'un savunma kurgusu Trabzonspor için ideal bir ortam. Çünkü, Trabzonspor'a karşı savunmayı orta sahaya yakın her atakta çizgi halinde kurduğunuz zaman dünkü sonuç kaçınılmaz olur.
İlk yarıda Trabzonspor'un soyunma odasına 1-0 ile gitmesinin en önemli nedeni girilen gol pozisyonlarında gerekli becerinin gösterilmemesiydi.
İlk yarıda hakemin Gaziantepspor lehine verdiği bir penaltı var ki söylenecek sözümüz yok. G.Antepspor'un Popov'nun kaçırdığı penaltıdan sonra girdiği gol pozisyonunda Tolga'nın mükemmel kurtarışı vardı.
İkinci yarıda art arda gelen ataklardan sonra sahada mücadele gücünün tamamen yitiren ve oyun disiplininden kopan G.Antepspor'a karşı atılan goller ve kaçırılan gol pozisyonları vardı.

VOLKAN FUTBOLU UNUTMUŞ
Dünkü sonuç abartılmamalı. Çünkü Trabzonspor'da hala yolunda gitmeyen işler var. Örneğin, G.Antepspor gibi bir takıma karşı 2 kenar bekin hücum girişimleri hiç yok. Yenilen golde savunmanın hatası çok büyük. Önde oynayan 4 oyuncu (Halil, Volkan, Olcan, Burak) da top rakipteyken savunma görevlerini yerine getirmiyorlar.
Volkan Şen, futbolu sanki unutmuş, takıma hiçbir katkısı yok. Halil ise fiziksel anlamda büyük düşüş gösteriyor. Oyundan çıktığı ana kadar sahada sadece ismi vardı.
Hücumda Trabzonspor'da oyuncuların paylaşma duyguları eksik. Bu da birbirlerine karşı güvensizlik yaratıyor. Örneğin, Burak'ın kaçırdığı gol sonrası Trabzonspor kulübesine el kol hareketini yadırgadım.
Gelelim maçın hakemine... Çok kötü bir yönetim gösterdiği düşüncesindeyim. Trabzonspor'un aleyhine verdiği penaltının üstüne konuşmak bile gereksiz. Bundan sonra oyundan koptu. Kimse tarafından anlaşılamayan kararlarla maçı izleyenleri çileden çıkardı. Burak'a çaldığı da penaltı değil.
Not:
G.Antepspor ikinci yarıda sahada 6 yabancısı varken, 7'nci yabancı oyuncuyu sahaya soktu. Bu da bu maçın skandal görüntüsüydü.


5
İlk yarıda Trabzon'da 4 mağlubiyet- 1 beraberlik alan bordo- mavililer, ikinci devre Avni Aker'de 5 maçtan (Manisa, Samsun, Eskişehir, Bursa, Gaziantep) da galip ayrıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA