Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HASAN CELAL GÜZEL

Türkiye 30 Mart imtihanından geçiyor (2)

Sevgili okuyucular, yarın hepimiz sandıklara giderek inşaallah oylarımızı serbestçe kullanacağız. Çıkacak neticenin milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum.
Dışişleri Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve MİT Müsteşarlığı'nın en üst seviye yetkililerinin, tamamen devlet sırrı mahiyetindeki görüşmelerinin ortam dinlemesiyle kayda alınıp internette YouTube'da yayınlanması hâdisesi, Türkiye'nin ve milletimizin nasıl alçakça ihanete uğradığının açık bir delilidir.
Bu ihaneti ancak 'vatan hainleri' yapabilir. Mesele, artık AK Parti İktidarı'nın ve Başbakan Erdoğan'ın indirilmesi değildir; milletin, vatanın ve devletin millî güvenliği ve bekası meselesidir. Bu hain oyun, Türkiye'nin ne büyük bir tehlikenin eşiğinde olduğunun açık bir delilidir. Bu kaydın yayınlanmasından günler önce CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Suriye konusundaki beyanları ve hâlen mevcut tavrı, bu ihanetten haberdar olduğunu ve bu alçakça düzenlenen tahrif edilmiş kayıtlardan seçim öncesinde medet umduğu anlaşılmaktadır.
Şu son olay tek başına değerlendirilse dahi, Türkiye'de devletin varlığını kısa vâdeli siyasî menfaatlerin üzerinde görebilen ve Türkiye'ye sahip çıkan herkesin, oyunu AK Parti'ye vererek bu alçakça ihaneti boşa çıkarmaları gerekir.

***

Sevgili okuyucular, lütfen bu yazdıklarımı iyi düşünüp yolsuzluk iftirası gölgesinde oynanan oyunu görmeye çalışınız. Bu oyunun hedefinde, her türlü etnik unsuruyla Büyük Türk Milleti ve bu milletin şerefli bir ferdi olarak siz varsınız.
AK Partililer, saflarınızı daha da sıklaştırınız...
Partizan olmayan, millî kimlik sahibi, milletini ve devletini seven CHP'liler, siyasî iktidarı beğenmeyebilirsiniz; lâkin vatansever olduğuna inandığımız sizler de günlük hesapların dışına çıkarak olayları değerlendiriniz...
Millî birliğimizin teminatı olarak gördüğümüz ve vatanseverliklerine inandığımız MHP'lilere sesleniyorum: Millî güvenliğe ihanet edenleri ve bunlara âlet olanları desteklerseniz; birkaç puanlık oy için devleti yıkmaya çalışanların ekmeğine yağ sürerseniz, bunun vicdanî mesuliyetinden kurtulamazsınız...
Benim Alevî canlarım, vatanınızı ve devletinizi korumak için partizanlıklara dur deyiniz...
Benim Kürt kardeşlerim, Türkiyemizi yıkmak ve parçalamak isteyenlere ruhsat vermeyiniz...
***

Milletimiz, vatana ihanetleri sabit olanlara ve dış istihbarat çevrelerinin oyuncağı hâline düşenlere; Türkiye'yi yıkmaya çalışanlara ve partizanlıktan gözü kararmışlara prim vermeyecek; 70 yıldan beri her seçimde yaptığı gibi, vatanını, milletini ve devletini her şeyin üstünde tutarak oyunu kullanacaktır.
Oyumuzu, Erdoğan'a ve AK Parti'ye vererek bu komploları engelleyelim. 'Yeni Türkiye'nin yolunu açalım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA