Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Fırtına ve yangın

Soğuk bir kış sabahı bir balıkçı filosu denize açıldı. Öğleden sonra fırtına koptu. Güneş battığında balıkçı teknelerinden hiçbirisi limana dönmemişti. Gece boyunca eşler, anneler, çocuklar, sevgililer ellerini açıp, kaybolan sevdiklerini kurtarması için Allah'a yakardılar.
Bu berbat gecede, bir de kulübelerden birinde yangın çıktı. Hiçbir şeyi kurtarmak mümkün olmadı. Gün ışırken, herkes sevinçle bütün balıkçı teknelerinin sapasağlam limana döndüğünü gördü. Kıyıda ağlayan tek bir kişi vardı. Yangında evi kül olan kadın. Kocası karaya çıkarken "Mahvolduk! Evimiz, içindeki her şeyle birlikte yandı" diye haykırdı. Adam karısına sarıldı. "O yangına şükürler olsun! Gecenin zifiri karanlığında, o müthiş fırtınada, dağ gibi dalgalar arasında, yanan kulübemizin ışığı sayesinde bütün tekneler yolumuzu bulduk ve salimen dönebildik."
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Her şerde hayır vardır. (Ayşe Komili'ye teşekkürler)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA