Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kitaplar

Ali Kırca'dan "Vakitsiz Şarkılar" (Yakın Plan). 2000 yılından sonra yazdıklarını toplamış kitabında. Yazılarını okuyunca, onun bir hayli romantik ve duygusal dünyasını da görebiliyorsunuz. Hele annesine veda ettiği satırlar...
"Meşrutiyetten Cumhuriyete Bir Fikir Adamı Tahsin Banguoğlu" (G. Yayın Grubu). Kızı Ülker Banguoğlu, babasının notlarını kitap haline getirmiş. Tarihe tanıklık eden satırlar, hem Banguoğlu gibi önemli bir fikir adamını tanımamıza vesile oluyor, hem de mazide yaşananları birinci ağızdan duyup öğrenmemize.
Kadri Gürsel'den "Dağdakiler" (Metis/Siyah Beyaz). Kadri Gürsel, 31 Mart 1995'te PKK'lılar tarafından kaçırılmıştı. Bagok'tan Gabar'a uzanan 26 günün hikâyesini anlatıyor.
Türkan Şoray, "Sinemam ve Ben" (NTV Yayınları). Çok sevdiğim ve gerçekten hayran olduğum Sultan'dan güzel bir anı kitabı. Sadece sinema tutkunları değil, Türkiye'yi anlamak isteyen herkese tavsiye ederim. Hem merakla, hem de büyük bir zevkle okuyabileceğiniz bir kitap.
Mustafa Akyol'dan "Modern Ezberlerin Sonu" (Etkileşim Yayınları). Din, bilim, akıl, dogmatik düşünce konusuna kafa yoranlar, bu kitapta aradıklarını bulacaklar.
Ahmet Turan Alkan'dan "Neşeli Kitap" (Kapı Yayınları). Aktüel konuları mizahi bir üslûpla işlediği makalelerinden oluşan bir eser.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA