Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

İnsanlık

Belki Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün CHP ilkelerine uymuyor. Nitekim Deniz Baykal, onun için "Bu şahsın daha ne kadar böyle konuşmaya devam edeceğini ya da ettirileceğini merak ediyorum. Parti büyük yara alıyor. Bu şahsın korunması ve kollanması durumunda kan kaybı bizi çok daha zor günlere götürebilir" demiş.
Tayyip Erdoğan da, Kılıçdaroğlu'nu Hüseyin Aygün üzerinden vurdu: "Kılıçdaroğlu, teröristin evine taziyeye giden milletvekiline güya ayar vermeye çalışıyor. Üzüm üzüme bakarak kararırmış; tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş."
Aygün, belki, CHP ilkeleri gibi AK Parti'nin prensiplerine de uymuyor. Ama insan olmanın gereğini yerine getiriyor. Paris'te öldürülen Tuncelili Sakine Cansız'ın ailesine taziye için gitti. Bence onun yerinde kim olursa olsun, aynı şekilde davranırdı. İnsani bir duruşu siyasi polemiklere kurban etmeyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA