Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Reyhanlı

Reyhanlı'da korkunç olaylar yaşanıyor. Star yazarı Hakan Albayrak'ın izlenimlerini okuyalım: "Kanlar içindeki bir yaralıyı hastaneye yetiştirmeye çalışan kimseler, az ileride Suriyeli mültecileri görünce, yaralıyı yere atıp, o zavallıların üstüne yürüyor. Yerden kaptıkları koca koca taşları onların kafasına vuruyorlar. Binlerce Suriyeli mülteci kamplarından veya evlerinden çıkamıyor. Hastalar ve yaralılar korkudan doktora, eczaneye gidemiyor. Cesaretini toplayıp gidenler de kapıdan geri çevriliyor. Suriyelilere ekmek vermeyen bakkal bile var. Bombalı saldırılardan 3-4 gün önce 'Suriyeliler bayrağımızı yaktılar, onlara hadlerini bildirelim' tezviratı üzerine mültecilere karşı bir şiddet kampanyası başlamış; birçok mülteci dövülmüş, birçoğunun arabası veyahut dükkânı yakılmıştı."
Zaten, Suriye'deki vahşetten kaçan çok sayıda mültecinin, tekrar ana vatanlarına dönmek istemesinden, karşı karşıya bulundukları olumsuz ortamı anlayabiliriz. Bu tabloya bakarak, Suriye krizinin iyi yönetildiğini söyleyebilir miyiz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA