Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Küçük tetikçinin heybesi

Fethullah Gülen, ortamı yumuşatan bir açıklama yaptı. "Kimsenin devletiyle ve iktidarıyla savaşma niyeti yoktur. Öyle göstermek isteyenler fitneciler ve fesatçılardır" dedi.
Maalesef, özellikle 7 Şubat 2012'den itibaren yoğunlaşarak yürütülen bir kara propaganda mevcut. Cemaat'in paralel bir devlet kurduğu, Erdoğan'ı hedef aldığı ileri sürülüyor. Hatta Başbakan'ın ofisinde çıkan böcek, "Cemaatçi polislere" mal edildi. Bu iddiaları her zaman bir tuzak olarak gördüm. Hayali tehditlere inanıldığı takdirde, Cemaat ile AK Parti iktidarının arasının açılacağını, bunun da Türkiye'yi istikrarsızlaştıracağını düşündüm. Muhal üzerine iddialar inşa ediliyor, kara propagandanın daniskası yürütülüyor. Benim hakkımda bile yazanlar çıkıyor. Sözde, "Emniyet-Yargı cuntası varmış; bu cuntanın başlarından biri, beni yasadışı şekilde kullanıyormuş. Cuntanın kara propaganda santrali Kuzguncuk'taymış. Kuzguncuk'tan 2 görevli (!) bana kibarca ricada bulunuyormuş. Gene aynı hukuk dışı ilişki söz konusuymuş. Ben Tayyip Erdoğan'a karşı öfkeliymişim... Bu cuntaya hizmet ederek, meşru hükümeti devirmek istiyormuşum!!!"
Küçük tetikçinin sözlerine gülüp geçiyorum ama bir yandan da, "Bunun heybesini kimler, hangi maksatla dolduruyor?" diye de merak ediyorum doğrusu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA