Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Anish Kapoor heyecanı!

Sabancı Müzesi Genel Müdürü Nazan Ölçer yine şahane bir iş çıkardı. Dünyaca ünlü heykeltıraş Anish Kapoor'un birbirinden güzel ve ilginç eserlerini İstanbul'da sanatseverlerin beğenisine sunmayı başardı.
Tabii iş sadece Nazan Ölçer'in çabalarıyla bitmedi. Bu yıl 65'inci yılını kutlayan Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer'i de unutmayalım.
Masamın üzerinde "Şehrin Caz Hali.. 23'üncü Akbank Caz Festivali" kitabı duruyor. Hemen akabinde sanat fuarı Contemporary İstanbul var.
Akbank, hakikaten de İstanbul'un sanat hayatını renklendiren, hareketlendiren büyük organizasyonların içinde ve en önünde yer alma çabasında. Dinçer ve bir sanat sevdalısı Genel Müdürü Hakan Binbaşgil başta olmak üzere tüm Akbank ekibi önlerine gelen güzel projeleri geri çevirmiyor.
Diyeceğim o ki ne yapın edin hafta içi ya da sonu, çocuklarınızın elinden tutup Anish Kapoor sergisini dolaşmaya gidin. Sizi karşılayan Gök Ayna'yla etrafı seyre dalın. Anish Kapoor, tonlarca ağırlıktaki taşlara, mermerlere, kaymaktaşı gibi malzemelere yeniden biçim vermiş.
"Durup dakikalarca izleme ve bazen çok yaklaşma, dokunma ihtiyacı hissettiren" Anish Kapoor Sergisi'nin keyfini çıkarın ve mutlaka çocuğunuzu müzenin içindeki atölyelerdeki faaliyetlere katılmasını sağlayın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA