Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

"Zorlu Center X-Ray olmadan öyle bir korunuyor ki!"

Ahmet Zorlu gösteri öncesi yaptığımız sohbette, Zorlu Center'ın büyük açılışlar yapmadığını, ancak bir aydır kapısını açarak misafirlerini kabul etmeye başladığını söyledi ve ben de herkesin en çok konuştuğu konuyu, yani bir alışveriş merkezine elimizi kolumuzu sallayarak, X-Ray'lerden geçmeden girmemizin ne kadar güvenli olduğu konusunu sordum. Yanımızda binanın mimarı Emre Arolat vardı ve söze atılarak, 'Dünyanın belli başlı hangi ülkesinde bir alışveriş merkezine sıkı güvenlikten geçerek giriliyor ki? Doğrusu bu' dedi. Ben de tabii ki başka ülkelerde yadırganabilecek olan güvenliğin İstanbul'da şart olduğunu gösteren olayların geçmişte yaşandığını hatırlattım ve araçların aranırken insanların neden aranmadığını sordum.
İşte o zaman Ahmet Zorlu tartışmayı bitirecek açıklamayı yaptı: 'O kadar çok konu var ki. Anlatacak vakit kalmadı. Anlatacağız onu da. Burada güvenliği İsrailliler yaptı.
Şu anda burada kaç kamera olduğunu biliyor musunuz? 180 tane. Güvenlik elemanı sayısını söylemeyeyim artık. Her hareketimizi görüyorlar.'
Özetle konuşmalardan anlıyorum ki Zorlu Center, çaktırmadan, rahatsızlık vermeden ama müthiş bir özenle korunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA