Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Smit&Smith Washington yolcusu!

Sanıyoruz simitte Türkiye'dekinden çok daha fazla rekabet New York'ta yaşanacak. Çünkü Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un önemli desteğiyle çok daha önce New York'ta açılan ve CEO'luğunu da Gökhan Çakmak'ın yaptığı Simit&Smith de şube üstüne şube açıyor. Öğreniyoruz ki çok kısa bir süre önce Simit&Smith 6'ncı şubeyi New York Üniversitesi kampusunda açmış. Üstelik bizim olduğumuz hafta Rahmi Koç da şehirdeymiş ve Gökhan Çakmak ile birlikte şubeleri dolaşmış ve hazırlıkları süren ekmek fabrikasını ziyaret etmiş.
Simit&Smith New York'a daha önce girmiş ve 6 şubeye kadar ulaşmış olmanın verdiği büyüme ve ilgiyle şimdiden Zagat'a, 'Denenmesi Gereken 9 Atıştırmalık' kategorisinde girmeyi başarmış.
En yeni haber ise şu: Bahçeşehir Üniversitesi'nin Washington'da üstelik de Beyaz Saray'a komşu açtığı enstitü içindeki kantini de Simit&Smith işletecekmiş
Hazırlıklar başlamış. Ezcümle Türk simiti Beyaz Saray'a komşu gidiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA