Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

7 Şubat ve 3 Temmuz

Yeri geldiği zaman 7 Şubat kepazeliğinde olduğu gibi kimi savcıları da kimi emniyetçileri de ağır eleştiriyorum. Hiçbir şekilde bürokrasinin ya da yargının vesayet girişimini kabul etmem. Hiçbir gerçek demokrat bunu kabul edemez. Gülen Cemaati de emniyetçiler ve savcıların tüm yaptıklarına istisnasız destek verdiği için bu eleştirilerin merkezine oturuyor. Kimi angaje yayımların "Emniyet ve savcıların her yaptığını savunuruz" hali aslında en çok o emniyetçilere ve yargı mensuplarına (ve de Hizmet'e) zarar veriyor. Bu tuhaf ve takıntılı yayınlar yüzünden onlar mimleniyor. Hizmet çevrelerinde bu gerçek hâlâ anlaşılamadı.
Fakat bu 3 Temmuz olayında dediğim gibi hem Emniyet hem de savcılık haklı bir zemine dayanıyordu. Doğruya doğru eğriye eğri demek namus borcumuzdur. Kimliği ve inancı ne olursa olsun haklı olanın yanında durmak gerekir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA