Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİH ALTINOK

Fetullahçılar dikkat hocanız niyeti bozmuş!

Dün Türkiye gazetesinden Fuat Uğur, Fetullah Gülen'le ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
Uğur, eski bir Fetullahçı olan kaynağına dayandırdığı yazısında, Gülen'in evleneceğini iddia ediyor.
"Ne var bunda, aşkın yaşı olmaz" demeyin.
Takiyenin şahı değil şahbazından bahsediyoruz.
75 yıl bekâr kalan (gizli bir birlikteliği yoksa tabii) Gülen'in bir sabah uyanınca evlenmeye karar vermesi için daha sağlam bir nedeni olmalı değil mi?
Gülen'in bu işe, Saidi Nursi'nin risalelerinde kastettiği ebter, yani "soysuz ve çocuksuz yenilmiş" olmadığını kanıtlamak için girebileceğini söyleyen de var... Türkiye'ye iade edilmemek için ya da malvarlığını korumak kaygısıyla hareket ettiğini de...
Türk resmi makamları bu konuyu yakından izlemeli. ABD'li yetkililere olası bir evliliğin yargıdan kaçma amacı taşıyan hileli bir durum olacağını şimdiden anlatmalılar.
Üstelik de yalnızca Pensilvanya'da değil, San Francisco gibi rahat yasaları olan kentleri barındıran Kaliforniya ve diğer eyaletlerde de bu işin izi sürülmeli.
Aslında en çok kaygılanması gerekenler, hâlâ Gülen'in yanında kölelik yapanlar, "şakirtler." Zira Gülen evlenmek için illaki örgütten birini seçecektir. Bu durumda hocalarına karşı kendilerini kollamaları şart! Hatta eşlerini de. Çünkü Gülen, çetenin malvarlığı dışarı çıksın istemez. Birine "boşan karınla ben evleneceğim" diyebilir, yeter ki güvensin.
"Olur mu" demeyin, Fetullah'ın bir lafına bakar. "Git ülkenin insanlarını tara, meclisini vur" emirlerini "din adına" yerine getirdiğini düşünen FETÖ'cü bir robot, örgütü ve efendisi için değil karısını-kocasını boşamak öldürür de.
Hadi bunca olan bitenden sonra hâlâ Gülen'in yanında duranda, zaten artık "insani vasıf" falan aranmaz.
Ama bu yapıya azıcık sempatiyle bakanlar da utanmalı, nasıl bir kolektif kötülüğün ürkek savunucusu olduklarını artık anlamalılar.
Görmüyor musunuz, yukarıda bahsettiklerimiz, 15 Temmuz'da eğer başarabilseydi Türkiye'ye gelip halifeliğini ilan edecek olan o adamın sözüm ona duygusal hayatı!

***

FETÖ PKK'ya yalnızca istihbarat değil bomba da veriyor
Pazartesi gecesi aHaber'deki Canan Barlas'la Gündem programında FETÖ'nün, stratejik ortağı PKK'ya verdiği desteğe dair çok önemli bilgiler vardı.
Programda Türkiye'de faaliyet gösteren bir şirketin, "Lübnan'a satıyorum" diyerek PKK'ya ve onun Suriye kolu PYD'ye bomba yolladığı belgeleriyle açıklandı.
Üstelik şirket kısa bir süre önce FETÖ'ye finansman sağladığı gerekçesiyle kayyum atanmış bir işletme!
Evet, aynen öyle, kısa bir süre öncesine kadar PKK'ya istihbarat vererek askerlerin ve sivillerin katledilmesine neden oldukları ortaya çıkan Fetullahçılar, işi ilerletmişler.
Artık PKK'ya doğrudan silah ve bomba göndermeye başlamışlar.
Yakında, yabancı teröristler gibi, PKK- PYD saflarında açıkça Türkiye'ye karşı kurşun atmaya başlarsa şaşırmayın.
Ya... Hiç der misiniz bunlar, Çözüm Süreci'nde "PKK'ya taviz veriliyor" diyerek ortalığı karıştıran Fetullahçılar diye.

***

Adam öldürmek siyasetse...
PKK önceki gün yine bir siyasetçiyi katletti.
Ak Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert çocuklarının gözleri önünde öldürüldü!
Bu çetenin, onları destekleyen yasal partinin ve çevresindekilerin iddiası siyaset yapmak. Evet öyle diyorlar, Koca koca hanımlar, beyler adam öldürmeye "siyaset" diyorlar.
Eskiden hamallara "çuvalla siyaseten indirin" derlermiş.
Yani "dikkat edin" manasında.
PKK seviciler, hamallarımızdan siyaset dersi almalılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA